V vrečki ni artiklov.
Zdrava hrana

Zdrava hrana je hrana, ki prinaša zdravje in je hrana, ki povzroča bolezni. Kakšno vlogo igrajo namizna sol, bel rafiniran sladkor, bela moka in rafinirana olja. Kako vpliva meso in kuhana hrana na telo? Skupaj odkrivamo vzroke za zastrupljanje telesa. Ali obstaja naravno zdravilo oz. rešitev? Kako globoko v naši prehrani sega vzrok za naše zdravstvene težave?Diabetes, revmatizem, visok krvni pritisk, holesterol, žolčnik, ledvični kamni, pomanjkanje vitamina B12, hemoroidi, osteoporoza, glavoboli, migrene, napenjanje, zaprtost, nejevoljnost, depresija, stres, alergij...

Ali smo kdaj dobili prave odgovore na vsa vprašanja, zakaj nekaj jesti in nečesa ne?Zakaj hujšanje na dolgi rok ne koristi? Ali je bolezen naš prijatelj ali sovražnik? Kakšen je vpliv zdravil in cepljenja?

Bolezni so rezultat dolgoletne prehrane in prehranjevalnih navad. Skozi poglavja imamo priložnost spoznati razvoj bolezni skozi stadije, ki imajo vsak svoje simptome. Od preprostih bolečin, do vnetij, cist, tumorjev in raka.

Avtor pripoveduje iz lastnih izkušenj. Ni strokovnjak za zdravstvo in nima medicinske izobrazbe. Preko testiranja znanja in preko izkušenj, pridobljenih iz kopice knjig na temo zdrave prehrane, je odkril preprost odgovor, kaj je zdravo in kaj ne ter kako se odločati, kaj jesti kdaj. S spremembo prehrane in postenjem je pozdravil neozdravljive bolezni, tudi bolečino ob smrti hčere. Svojo izkušnjo deli skozi lahko berljivo zgodbo. Navaja tisto, kar se mu je izmed vseh 80 knjig, ki jih je prebral na tematiko zdravja, vtisnilo v spomin.

Bralec izkusi njegovo pristno življenjsko izkušnjo, posebej njegovih zadnjih 13 let, tekom katerih je postopoma pričel s prehranjevanjem s presno prehrano in s tem vplival na preobrazbo njegovega pogleda na svet, svoje življenje, svoje zdravje in izboljšanje duševnega počutja. Navkljub svoji starosti nam pokaže, kako pozitiven učinek ima zdrava naravna prehrana.
Nikoli ni prepozno, vendar prej ko pričnemo, večja je sprememba, ki jo lahko pričakujemo. Ta knjiga je lahko vaš prvi korak na področju celostnega razumevanja zdrave prehrane. Je osnova, na kateri lahko pozneje zgradite globlje razumevanje implikacij naravne prehrane in postenja.

978-961-6769-80-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/z/d/zdrava-hrana.jpg 978-961-6769-80-8
19.99 EUR 2021-09-23 Zaloga: Ni na zalogi
-16%

zdrava hrana zelena energija zdravje

  • zdrava hrana zelena energija zdravje

Zdrava hrana Ayhan Eyikan

Zelena energija za življenje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Za tiste, ki se neradi opredeljujete in bi radi samo čimbolj zdravo jedli.

Vroča cena: 19,99 €

Prihranek: 3,91 € (16%)

Redna cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla Zdrava hrana

ISBN 978-961-6769-80-8
Leto izdaje 2015
Število strani 264
Dimenzije 21,0 x 15,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Cangura
Avtor Ayhan Eyikan

O avtorju Zdrava hrana

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).