Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdrava hrana

Ni več v prodaji
SKU
978-961-6769-80-8
Cena 23,90 €

Za tiste, ki se neradi opredeljujete in bi radi samo čimbolj zdravo jedli.

Dodaj na seznam želja

Zdrava hrana je hrana, ki prinaša zdravje in je hrana, ki povzroča bolezni. Kakšno vlogo igrajo namizna sol, bel rafiniran sladkor, bela moka in rafinirana olja. Kako vpliva meso in kuhana hrana na telo? Skupaj odkrivamo vzroke za zastrupljanje telesa. Ali obstaja naravno zdravilo oz. rešitev? Kako globoko v naši prehrani sega vzrok za naše zdravstvene težave?Diabetes, revmatizem, visok krvni pritisk, holesterol, žolčnik, ledvični kamni, pomanjkanje vitamina B12, hemoroidi, osteoporoza, glavoboli, migrene, napenjanje, zaprtost, nejevoljnost, depresija, stres, alergij...

Ali smo kdaj dobili prave odgovore na vsa vprašanja, zakaj nekaj jesti in nečesa ne?Zakaj hujšanje na dolgi rok ne koristi? Ali je bolezen naš prijatelj ali sovražnik? Kakšen je vpliv zdravil in cepljenja?

Bolezni so rezultat dolgoletne prehrane in prehranjevalnih navad. Skozi poglavja imamo priložnost spoznati razvoj bolezni skozi stadije, ki imajo vsak svoje simptome. Od preprostih bolečin, do vnetij, cist, tumorjev in raka.

Avtor pripoveduje iz lastnih izkušenj. Ni strokovnjak za zdravstvo in nima medicinske izobrazbe. Preko testiranja znanja in preko izkušenj, pridobljenih iz kopice knjig na temo zdrave prehrane, je odkril preprost odgovor, kaj je zdravo in kaj ne ter kako se odločati, kaj jesti kdaj. S spremembo prehrane in postenjem je pozdravil neozdravljive bolezni, tudi bolečino ob smrti hčere. Svojo izkušnjo deli skozi lahko berljivo zgodbo. Navaja tisto, kar se mu je izmed vseh 80 knjig, ki jih je prebral na tematiko zdravja, vtisnilo v spomin.

Bralec izkusi njegovo pristno življenjsko izkušnjo, posebej njegovih zadnjih 13 let, tekom katerih je postopoma pričel s prehranjevanjem s presno prehrano in s tem vplival na preobrazbo njegovega pogleda na svet, svoje življenje, svoje zdravje in izboljšanje duševnega počutja. Navkljub svoji starosti nam pokaže, kako pozitiven učinek ima zdrava naravna prehrana.
Nikoli ni prepozno, vendar prej ko pričnemo, večja je sprememba, ki jo lahko pričakujemo. Ta knjiga je lahko vaš prvi korak na področju celostnega razumevanja zdrave prehrane. Je osnova, na kateri lahko pozneje zgradite globlje razumevanje implikacij naravne prehrane in postenja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6769-80-8
Leto izdaje 2015
Število strani 264
Dimenzije 21,0 x 15,0
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Avtor Ayhan Eyikan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdrava hrana
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdrava hrana - ko veš kaj ješ

Cena 23,90 €