V vrečki ni artiklov.
Zdrava pasja kuharica - 50 receptov za hranljive in okusne jedi, ki se jim pes ne bo mogel upreti

Vas skrbi, kaj je v industrijsko pripravljeni hrani za psa? Se sprašujete, ali vaš ljubljenec dobi vse potrebne hranljive snovi? Če je tako, lahko začnete pripravljati zdrave obroke kar sami.

Knjiga Zdrava pasja kuharica ponuja 50 receptov za zdrave, hranljive in okusne jedi, primerne za vse pasme in velikosti psov. V njej boste našli tudi recepte za pse, ki imajo alergije ali potrebujejo posebno dieto, na primer prehrano brez pšenice. V knjigi je vse od prigrizkov do slastnih večerij, pripravite pa jih hitro in poceni.

Vsi recepti vsebujejo:
• podatke o hranilni vrednosti, vključno s številom kalorij in drugimi prehranskimi informacijami,
• podatke o velikosti porcij, da boste glede na velikost svojega psa laže izračunali, kolikšen obrok mu ponuditi,
• komentarje o zdravju in prehrani nutricionistke za pse.

Z obroki iz knjige Zdrava pasja kuharica boste zagotovili, da bo vsaka sestavina, ki jo ponudite psu, zdrava in hranljiva, kar bo koristno tako za zdravje vašega štirinožnega prijatelja kakor za vas.

Jonna Anne je izvršna glavna kuharica. Je ustanoviteljica spletne strani Copperpaws in avtorica knjige Škatla zdravih pasjih piškotov. Živi v Hemlocku v državi New York.
Mary Straus raziskuje pasjo prehrano in zdravje ter svojega psa hrani z doma pripravljenimi obroki že od leta 1998. Je lastnica spletne strani DogAware.com in redno objavlja članke v reviji Whole Dog Journal. Živi v zalivskem območju San Francisca.
Shawn Messonnier, doktor veterinarske medicine, je leta 1991 odprl živalsko bolnišnico Paws & Claws. Redno piše članke za veterinarske revije in je avtor več knjig o skrbi za hišne ljubljenčke, med katerimi je tudi Biblija naravnega zdravja za pse in mačke. Je tudi voditelj tedenske radijske oddaje »Dr. Shawn – naravni veterinar« na radiu Martha Stewart Living Radio.

978-961-241-769-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/u/kuza.gif 978-961-241-769-7
17.5 EUR 2021-08-06 Zaloga: Na zalogi

Zdrava pasja kuharica - 50 receptov za hranljive in okusne jedi, ki se jim pes ne bo mogel upreti

Zdrava pasja kuharica - 50 receptov za hranljive in okusne jedi, ki se jim pes ne bo mogel upreti Več avtorjev

Vas skrbi, kaj je v industrijsko pripravljeni hrani za psa? Se sprašujete, ali vaš ljubljenec dobi vse potrebne hranljive snovi? Če je tako, lahko začnete pripravljati zdrave obroke kar sami. Knjiga Zdrava pasja kuharica ponuja 50 receptov za zdrave, hranljive in okusne jedi, primerne za vse pasme in velikosti psov.
Cena: 17,50 €

Podrobnosti artikla Zdrava pasja kuharica - 50 receptov za hranljive in okusne jedi, ki se jim pes ne bo mogel upreti

ISBN 978-961-241-769-7
Leto izdaje 2014
Število strani 128
Dimenzije 17,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Modrijan
Avtor Več avtorjev

O avtorju Zdrava pasja kuharica - 50 receptov za hranljive in okusne jedi, ki se jim pes ne bo mogel upreti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Zdrava pasja kuharica - 50 receptov za hranljive in okusne jedi, ki se jim pes ne bo mogel upreti

Oglejte si tudi