V vrečki ni artiklov.

Zdravi brez mleka in sira

Zdravi brez mleka in sira Dr. Neal Barnard

Znebite se presenetljive zasvojenosti in shujšajte, pridobite energijo ter izboljšajte svoje zdravje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 135 zlatnikov = 1,35 €.
Ta informativna in zabavna knjiga na jasen in prepričljiv način predstavi razloge, zakaj sir ne sodi v našo prehrano. Čeprav morda obožujete sir, vam sir ne vrača ljubezni.
 
Cena: 27,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789619389843
Leto izdaje 2018
Število strani 268
Dimenzije 15,0 x 23,0
Avtor Dr. Neal Barnard
Vezava Mehka
Izdal Založba Planet
Kategorija Zdravo življenje

O avtorju

  Dr. Neal Barnard je ustanovitelj in predsednik Zdravniškega odbora za odgovorno medicino, nepridobitne organizacije s sedežem v Washingtonu. Namen odbora je promovirati preventivno medicino, pravilno prehrano in višje standarde v raziskovanju. V  prostorih v Washingtonu opravljamo raziskave učinkov prehrane na različne zdravstvene težave.

Njegove raziskave so objavljene v revijah Scientific American in American Journal of Cardiology ter v drugih pomembnih publikacijah. Dr. Barnard je napisal več kot deset knjig, med drugim Foods That Fight Pain in Food for Life, Power Foods for the Brain, Dr. Neal Barnard’s Program for Reversing Diabetes, The Cancer Survivor’s Guide.. Pogosto predava po vsej državi, sicer pa je izredni profesor na medicinski fakulteti George Washington v Washingtonu D.C., kjer tudi živi.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).