Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravilna moč čuječnosti

Na zalogi
SKU
978-961-6058-62-9
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

V knjigi Zdravilna moč čuječnosti Jon Kabat-Zinn ugotavlja, da nas čuječnost in meditacija z roko v roki pripeljeta do večjega zavedanja sebe, do miru, manjšega stresa in posledično do boljšega zdravja.

Dodaj na seznam želja

Čuječnost

Jon Kabat-Zinn nam je že pred več kot dvajsetimi leti pokazal vrednost gojenja večjega zavedanja v vsakdanjem življenju s svojim zdaj že klasičnim uvodnim delom v čuječnost, knjigo Kamorkoli greš, si že tam.

Zdaj pa v delu Zdravilna moč čuječnosti z nami deli obilo posebnih primerov, kako lahko vadba čuječnosti - meditacija - preoblikuje naš odnos do lastnega telesa in uma. Pri tem razloži, kaj smo že spoznali glede nevroplastičnosti in možganov ter kako lahko meditacija vpliva na naše biološke procese in zdravje.

Na primerih pokaže, da nas čuječnost lahko nauči obvladovanja vseh vrst življenjskih izzivov, vključno z lastno umrljivostjo, tako da lahko iz trenutkov, ki jih imamo, naredimo kar največ.

Zakaj je dobro znati zavestno porabljati s čas? Zakaj ni prav, da sebi in drugim prekinjamo govor, misli, torej da jim ali si skačemo v besedo?Zakaj se prepoznamo v ogledalu? Zakaj lahko z meditacijo dosežemo življenje brez stresa?

Če vas zanima, da bi izvedeli več, kako nam čuječnost kot način bivanja lahko pomaga pri zdravljenju telesa in čustev, ne iščite dlje kot v tej globoko osebni in tudi globoko optimistični knjigi, zasidrani v znanosti in polni praktičnih napotkov za premik v pravo smer.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6058-62-9
Leto izdaje 2019
Število strani 248
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Iskanja
Avtor Jon Kabat - Zinn
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravilna moč čuječnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravilna moč čuječnosti

Cena 25,00 €