KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Zdravilna moč regresije

Pretekla življenja

Kot tradicionalen psihoterapevt je bil dr. Brian Weiss osupel in skeptičen, ko je ena od njegovih pacientk začela doživljati travme iz preteklih življenj, v katerih naj bi se skrival ključ do njenih nočnih mor in paničnih napadov. 

Toda v času njunih seans je postajal vse manj skeptičen, ko je začela kanalizirati sporočila iz »prostora med življenji«, ki so vsebovala razkritja o njegovi družini in mrtvem sinu. Dr. Weissa je močno pretreslo, kar se je dogajalo na njunih terapevtskih seansah, saj je nasprotovalo njegovemu konvencionalnemu psihiatričnemu mišljenju, ko se je iz oči v oči prvič srečal s konceptom reinkarnacije. 

Po terapiji s Catherine, ki je pod hipnozo opisovala svoja pretekla življenja in dejstva o njegovi družini, ki jih nikakor ne bi mogla poznati, je postal prepričan, da del človekove osebnosti preživi fizično smrt. S pomočjo terapije o preteklih življenjih mu je uspelo ozdraviti pacientko in začeti novo, bolj osmišljeno fazo svoje kariere.   

Dr. Brian Weiss je študiral na Univerzi Kolumbija in Medinski fakulteti Yale, kjer je leta preučeval človeško psihologijo in svoj um navajal na tradicionalno znanstveno mišljenje. Bil je tradicionalen znanstvenik, ki ni zaupal ničemur, kar ni moglo biti dokazano s pomočjo preverjene znanstvene metode. Toda leta 1980 je spoznal sedemindvajsetletno Catherine, ki je njegovo profesionalno pomoč iskala zaradi anksioznosti, paničnih napadov in fobij.   

Dr. Weissa je močno pretreslo, kar se je dogajalo na njunih terapevtskih seansah, saj je nasprotovalo njegovemu konvencionalnemu psihiatričnemu mišljenju, ko se je iz oči v oči prvič srečal s konceptom reinkarnacije. 

9789617090246 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/d/zdravilna-moc-regresije.jpg 9789617090246
23.9 EUR 2021-06-27 Zaloga: Na zalogi

Zdravilna moč regresije

Zdravilna moč regresije Brian L. Weiss

Resnična zgodba uglednega psihiatra, njegove mlade pacientke in terapije, ki je spremenila njuni življenji

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 119 zlatnikov = 1,19 €.
Kultna knjižna uspešnica o resnični zgodbi psihoterapije, ki je spremenila življenje tako priznanega psihiatra kot njegove pacientke. Z več milijoni prodanimi izvodi ta knjiga ostaja eno najbolj prelomnih besedil alternativne psihoterapije in je še danes tako provokativna in brezčasna, kot ko je prvič izšla leta 1988.
Cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla Zdravilna moč regresije

ISBN 9789617090246
Leto izdaje 2020
Število strani 240
Dimenzije 14,00 x 22,00
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Brian L. Weiss

O avtorju Zdravilna moč regresije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Zdravilna moč regresije

Oglejte si tudi