Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravilna pisma

Na zalogi
SKU
9789617090734
Dodaj v primerjavo
Cena 17,90 €

Knjiga Zdravilna pisma bralca z intimno zgodbo in iskanji, ki jih vsakdo prepozna tudi v svojem lastnem življenju, povabi na nepozabno potovanje in raziskovanje tistega ´nečesa več´, kar številni v sodobnem svetu tako zelo iščejo.

Dodaj na seznam želja

Zdravilna pisma

Toda pred bralcem se zelo kmalu odstre mnogo več kot le navdihujoča zgodba. Vanjo so namreč vtkana edinstvena zdravilna pisma, ki so neke vrste energijski zapisi, v katerih je vsaka beseda mnogo več kot samo beseda.

Zdravilna pisma skozi dinamiko besed, simboliko in sporočilnost odgovarjajo na številna vprašanja in notranja spraševanja ter delujejo na nas na najglobljih ravneh. V različnih življenjskih položajih se nas dotaknejo na nov, drugačen način in k njim se lahko vedno znova vračamo. Ob branju ni treba storiti ničesar drugega, kot odpreti srce in se prepustiti njihovi pretočnosti, sporočilu ter zdravilni energiji, ki se z vsako besedo dotaknejo naših globin ter odpirajo razumevanje sebe in življenja na čisto novi ravni in z drugačne perspektive.

Avtorica o knjigi:

Ta knjiga se je dobesedno »pretočila« skozi mene in me pisateljsko popeljala »v neznano«, saj nisem imela vnaprej začrtanega osnutka, temveč zgolj idejo in prvo energijsko pismo, okoli katerega se je nato začela razvijati celotna zgodba. Energijska zdravilna pisma so res nekaj posebnega in čutila sem, da bodo resnično zaživela tedaj, ko dobijo svoj širši kontekst.

Knjiga je zelo univerzalna, saj nagovarja naše življenjske stiske in vprašanja, ki si jih na določeni točki v življenju postavi skorajda vsak. Njeno poslanstvo je skozi zgodbo in energijsko napolnjene besede prinesti bralcu tisto, kar v danem trenutku potrebuje. Čisto vsak bo v pismih in knjigi kot celoti našel nekaj edinstvenega zase, ki se bo dotaknilo točno Njega.

Knjiga skozi energijska zdravilna pisma pravzaprav prinaša devet ključnih sporočil, ki nagovarjajo vse vidike naših življenj. Najbolj temeljno in univerzalno sporočilo nosi zadnje zdravilno pismo o Moči, katerega del se glasi: 

Zato je edini nasvet za vse tvoje nadaljnje korake na poti življenja,

da neguješ svojo pristno Moč.

Vračaj se k njej vedno znova in znova, spet in spet.

Tudi sredi največjega kaosa.

Tudi sredi največjih ruševin.

Takrat, ko se ti zdi, da se je vse razletelo na tisoč koščkov.

Ponovi stokrat in postala ti bo domača.

Ponovi tisočkrat in občutil boš, kako postajaš močnejši.

Ponovi v nešteto trenutkih vsakdana in dojel boš, da si resnično zaživel iz svoje Moči.

To je odgovor na tisti Klic.

To je tista Pot, ki jo že vse življenje iščeš.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090734
Leto izdaje 2020
Število strani 120
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Nina Divina
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravilna pisma
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravilna pisma

Cena 17,90 €