Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravilne gobe Slovenije in 100 okusnih gob

Na zalogi
SKU
978-961-6582-67-4
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €
Vas zanimajo užitne in zdravilne gobe! Zdravilne gobe in 100 okusnih gob Slovenije je knjiga, vodnik in priročnik hkrati. Posveča se predvsem zdravilnim in okusnim gobam, rastočim v Sloveniji. Je mešanica strokovnosti in poljudnosti, sicer pa prva knjiga te vrste, ki jo je v svojem značilnem slogu posebej za naše območje napisal slovenski strokovnjak.
Dodaj na seznam želja

Vas zanimajo užitne in zdravilne gobe! Zdravilne gobe in 100 okusnih gob Slovenije je knjiga, vodnik in priročnik hkrati. Posveča se predvsem zdravilnim in okusnim gobam, rastočim v Sloveniji.

Je mešanica strokovnosti in poljudnosti, sicer pa prva knjiga te vrste, ki jo je v svojem značilnem slogu posebej za naše območje napisal slovenski strokovnjak. Ob obširnem opisu 150 različnih gob nam Branko Vrhovec postreže tudi z marsikatero zanimivostjo ali zdravilno učinkovino, ki bo marsikoga presenetila. Ob vsakem opisu so dodane tudi avtorjeve vrhunske fotografije.

Zdravilne gobe, ki so predstavljene v knjigi, je avtor izbral zgolj kot določevalec gob, brez vsakršne medicinske izobrazbe. Z enako pravico, kot botanik napiše knjigo o zdravilnih zeliščih. Podatke o zdravilnih učinkih gob je avtor zbral iz različnih razpoložljivih virov.

Pomembno: prekomerno uživanje ali dolgotrajna uporaba gob v zdravilne namene je lahko škodljiva, zato previdnost ni odveč.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6582-67-4
Leto izdaje 2010
Število strani 152
Dimenzije 11,5 X 19,5
Izdal Narava
Avtor Branko Vrhovec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravilne gobe Slovenije in 100 okusnih gob
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravilne gobe Sovenije in 100 okusnih gob

Cena 14,90 €