V vrečki ni artiklov.
Zdravilo duha

Šamanizem

Naš um, čustva in odnosi so neubrani. Zaznavamo to razglašenost, a dokler se ne zgodi kaj hujšega - srhljiva diagnoza, prekinjen odnos, smrt bližnjega ali le nesposobnost harmoničnega delovanja v vsakdanjem življenju, se raje ne menimo zanjo. Kadar se stvari malce poslabšajo, sežemo po priročniku o samopomoči ali se prijavimo na delavnico, šele ko se zares poslabšajo, se zatečemo k strokovnjakom, da bi odpravili težavo - k onkologom, da bi zdravili raka, nevrologom, da bi popravili možgane, psihologom, da bi nam pomagali najti mir in razumeti družino, iz katere izhajamo.

Vendar je ta razdrobljeni pristop k zdravju le začasna rešitev. Da bi se resnično zacelili se moramo vrniti k izvirnemu receptu, katerega je odkril šaman - tradicionalni zdravilec - že pred tisočletji - k zdravilu duha. 

Zdravilo duha opisuje modrost prednikov v jeziku sodobne biologije in je nov manifest za telo in dušo. Napredke v znanosti prehranjevanja povezuje z duhovnimi praksami iz izročil šamanizma.

Ponuja priložnost, da presežemo napačno zaznane omejitve in si napišemo nove zgodbe. Sinteza izročil modrosti in sodobne znanosti nam omogoča, da se iz pasivne žrtve prelevimo v gospodarja svoje usode. Izjemno berljiva in prekipevajoča od brezčasnih izročil nas vodi na raziskovanje, ki razgraja zmotne zamisli o odnosu, ki ga imamo do telesa in sveta.

Šamanizem oziroma šaman izvira iz tunguškega jezika v Sibiriji in opisuje človeka, ki je zmožen »potovati« v duhovni svet in se z njim sporazumevati. Šamanizem, z drugimi besedami vrači, čarovniki, čarodeji, zdravilci ali sveti, je od nekdaj del plemenskih ljudstev. Obredni zdravilci oz. šamani so ljudje znanja in določenih sposobnosti, ki niso dane vsakomur. 

Šamanizem lahko na široko opredelimo kot način zdravljenja in duhovnega vodenja, ki obsega prehod v trans.

978-961-6943-59-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/d/zdravilo_duha.jpg 978-961-6943-59-8
24 EUR 2020-04-07 Zaloga: Na zalogi

Zdravilo duha

Zdravilo duha Alberto Villoldo

Starodavne poti do dobrega počutja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Zdravilo duha opisuje modrost prednikov v jeziku sodobne biologije in je nov manifest za telo in dušo. Napredke v znanosti prehranjevanja povezuje z duhovnimi praksami iz šamanskih izročil.
 
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Zdravilo duha

ISBN 978-961-6943-59-8
Leto izdaje 2018
Število strani 234
Dimenzije 14,4 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Eno
Avtor Alberto Villoldo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).