Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravljenje artritisa

Na zalogi
SKU
9789616861397
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €
Dodaj na seznam želja

Spoznajmo možnosti, kako sami ozdravimo ali preprečimo artritis, ki dela preglavice vse več ljudem. V Sloveniji zaradi artritisa odide v pokoj dvaintrideset odstotkov ljudi, ki jih invalidsko upokojijo zaradi bolezni gibal.

Izvemo, zakaj se bolezen poslabša pozimi, kako so lahko bolečine v sklepih med drugim tudi posledica napačnega prehranjevanja, in zakaj je večina uspešnih strokovnjakov, ki se spopadajo z artritisom, obrnila hrbet uradni medicini in rezultate našla tam, kjer so ves čas – v naravi. In ne nazadnje: priložen je sveženj terapij, ki večino zdravil proti artritisu preprosto odplaknejo …

Zmanjšana mobilnost prispeva k drugim boleznim, ki slabšajo kakovost življenja obolelih, povečujejo tveganje za nastanek debelosti, depresije, bolezni srca in številne druge. Artritis je ena najdražjih bolezni! Stroški zdravljenja, pa naj je uspešno ali ne, so v meteorskem vzponu. Strokovnjaki ocenjujejo, da stane zdravljenje artritisa več tisoč evrov po osebi. Zapraviti denar za nekaj, kar ne pomaga, je strašanska neumnost!

Sodobne študije posvečajo vse več pozornosti alternativnim oblikam zdravljenja artritisa. Dokazujejo, da lahko z doslednim in pravilnim prehranjevanjem, gibanjem, dihanjem in zmanjševanjem stresa omilimo bolečino, otekanje in vse druge tegobe, ki spremljajo to bolezen.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861397
Leto izdaje 2015
Število strani 268
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Barbara Černe
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravljenje artritisa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravljenje artritisa

Cena 19,90 €