Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravljenje notranje luči

Ni več v prodaji
SKU
9789612291365
Cena 34,70 €

V knjigi boste odkrili naravo ustvarjalnega procesa z vidika človeške energijske zavesti, kako vsak od nas ustvarja blokade v svojih energijskih poljih, kako razviti in delati s tankočutnim zaznavanjem ter njegovo vlogo pri lajšanju sproščanja blokad v naših energijskih poljih in še mnogo več.

Dodaj na seznam želja

Energijska polja

Barbara Ann Brennan, ustanoviteljica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing in avtorica del Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba, je ena najvplivnejših zdravilk in duhovnih vodij 21. stoletja. Zdaj se v njeni zadnji knjigi Zdravljenje notranje luči njeno delo nadaljuje z revolucionarnimi novimi podatki o delu z ustvarjalnim procesom na četrti ravni. Četrta raven ali astralni svet premosti ustvarjalni utrip iz fizičnega sveta v višje ravni resničnosti in manifestacije. Zdravljenje notranje luči prav tako pripoveduje o Barbarinem življenjskem popotovanju in njenih osebnih izkušnjah.

V Zdravljenju notranje luči boste odkrili:

- naravo ustvarjalnega procesa z vidika človeške energijske zavesti

- kako vsak od nas ustvarja blokade v svojih energijskih poljih; kako so blokade videti, kako medsebojno delujejo in nazadnje povzročijo motnje v naših življenjih; in proces, vpleten v sproščanje blokad in osvobajanje našega ustvarjalnega potenciala

- kako razviti in delati s tankočutnim zaznavanjem ter njegovo vlogo pri lajšanju sproščanja blokad v naših energijskih poljih

- naravo resničnosti četrte ravni in njeno ključno vlogo v ustvarjalnem procesu

- četrto raven, ko se povezuje z zdravljenjem odnosov, in povezave vezi, ki podpirajo te odnose 

Olepšana z barvnimi in črno-belimi ilustracijami vas knjiga Zdravljenje notranje luči popelje na popotovanje ustvarjanja življenja, o katerem ste vedno sanjali.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612291365
Leto izdaje 2018
Število strani 322
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Barbara Ann Brennan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravljenje notranje luči
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravljenje notranje luči

Cena 34,70 €