V vrečki ni artiklov.
Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni

Ta knjiga odgrinja veličino nevidnega zdravnika – kisika. Od vseh hranil, ki jih naše telo potrebuje, je le eden, kisik, tako nujno potreben, da bi brez njega umrli v nekaj minutah. Na kisik običajno ne gledamo kot na ključno hranilo. Kot velja za vsa hranila, velja tudi za kisik, da njegovo pomanjkanje vodi do slabosti, bolezni ali obolenja. A kisik ni le ključno hranilo; je tudi nevidni zdravilec s precej dolgimi rokami.

V tej knjigi opisane različne vrste kisikovih terapij, ki jih v Evropi uporabljajo že desetletja, vas bodo morda navdušile za nove pristope k zdravljenju najrazličnejših obolenj … od takšnih blagih, kot so kožne alergije, do bolezni nove dobe, kot sta sindrom kronične utrujenosti in fibromialgija, pa vse do najtežjih, kot so možganska obolenja, aids, rak in številne druge.

Moč, ki jo ima ozon kot oksidant in ustvarjalec kisika, ima za človeško telo številne koristi. Ozonska savna, ozonska voda, ozonska olja in druge oblike kisika učinkovito zdravijo najrazličnejša, tudi kompleksnejša zdravstvena stanja. Ob redni in dosledni uporabi pa imajo celo pomlajevalne učinke.

Toksične rešitve, ki nam jih predpisuje konvencionalna medicina, boste lahko z uporabo v knjigi opisanih rešitev močno zmanjšali, če ne kar opustili. Spoznali boste, da so lahko kisikove terapije bodisi odlično dopolnilo konvencionalnim metodam zdravljenja, za tiste pogumnejše pa kar stoodstotno učinkovito in edino »zdravilo«, ki je povrh vsega še bistveno cenejše in vsakomur dostopno.

Osmi element v periodnem sistemu, kisik, je mati narava ustvarila v obilju. Z njim se je pozdravilo že več kot dvanajst milijonov ljudi po vsem svetu, zakaj se ne bi tudi vi …

9789616861328 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/a/dat_1771_zdravljenje_s_kisikom.jpg 9789616861328
14.9 EUR 2020-10-02 Zaloga: Na zalogi

Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni

Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni Barbara Černe

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 74 zlatnikov = 0,74 €.
Ta knjiga odgrinja veličino nevidnega zdravnika – kisika. Od vseh hranil, ki jih naše telo potrebuje, je le eden, kisik, tako nujno potreben, da bi brez njega umrli v nekaj minutah. Na kisik običajno ne gledamo kot na ključno hranilo. Kot velja za vsa hranila, velja tudi za kisik, da njegovo pomanjkanje vodi do slabosti, bolezni ali obolenja. A kisik ni le ključno hranilo; je tudi nevidni zdravilec s precej dolgimi rokami.V tej knjigi opisane različne vrste kisikovih terapij, ki jih v Evropi uporabljajo že desetletja, vas bodo morda navdušile za nove pristope k zdravl...
Cena: 14,90 €

Podrobnosti artikla Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni

ISBN 9789616861328
Leto izdaje 2015
Število strani 208
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Ara
Avtor Barbara Černe

O avtorju Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).