Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni

Na zalogi
SKU
9789616861328
Dodaj v primerjavo
Cena 14,90 €
Dodaj na seznam želja

Ta knjiga odgrinja veličino nevidnega zdravnika – kisika. Od vseh hranil, ki jih naše telo potrebuje, je le eden, kisik, tako nujno potreben, da bi brez njega umrli v nekaj minutah. Na kisik običajno ne gledamo kot na ključno hranilo. Kot velja za vsa hranila, velja tudi za kisik, da njegovo pomanjkanje vodi do slabosti, bolezni ali obolenja. A kisik ni le ključno hranilo; je tudi nevidni zdravilec s precej dolgimi rokami.

V tej knjigi opisane različne vrste kisikovih terapij, ki jih v Evropi uporabljajo že desetletja, vas bodo morda navdušile za nove pristope k zdravljenju najrazličnejših obolenj … od takšnih blagih, kot so kožne alergije, do bolezni nove dobe, kot sta sindrom kronične utrujenosti in fibromialgija, pa vse do najtežjih, kot so možganska obolenja, aids, rak in številne druge.

Moč, ki jo ima ozon kot oksidant in ustvarjalec kisika, ima za človeško telo številne koristi. Ozonska savna, ozonska voda, ozonska olja in druge oblike kisika učinkovito zdravijo najrazličnejša, tudi kompleksnejša zdravstvena stanja. Ob redni in dosledni uporabi pa imajo celo pomlajevalne učinke.

Toksične rešitve, ki nam jih predpisuje konvencionalna medicina, boste lahko z uporabo v knjigi opisanih rešitev močno zmanjšali, če ne kar opustili. Spoznali boste, da so lahko kisikove terapije bodisi odlično dopolnilo konvencionalnim metodam zdravljenja, za tiste pogumnejše pa kar stoodstotno učinkovito in edino »zdravilo«, ki je povrh vsega še bistveno cenejše in vsakomur dostopno.

Osmi element v periodnem sistemu, kisik, je mati narava ustvarila v obilju. Z njim se je pozdravilo že več kot dvanajst milijonov ljudi po vsem svetu, zakaj se ne bi tudi vi …

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861328
Leto izdaje 2015
Število strani 208
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Barbara Černe
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zdravljenje s kisikom - Kako zdravimo najbolj uničujoče bolezni

Cena 14,90 €