Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zelenjavarica

Na zalogi
SKU
9789612822347
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Zelenjava je darilo narave za naše zdravje, kar potrjujejo tudi izsledki mnogih znanstvenih raziskav. V skrbi za zdravje si prizadevamo, da ima zelenjava ustrezen delež v naši prehrani. Toda  kako jo pravilno izbrati, shraniti in pripraviti, da bo naš jedilnik uravnotežen in raznovrsten?

Dodaj na seznam želja

Zelenjava

Odgovor ponuja knjiga Zelenjavarica Periše Dugalića. »Zelenjavarico sem za vas napisal z ljubeznijo. Z njo vam želi avtor približati pisani svet okusov in barv zelenjave, da bodo vaše vsakdanje jedi bolj raznovrstne, ustvarjalne, zdrave in kakovostne.

Ob branju te knjige se boste seznanili z zanimivimi podatki o izvoru različnih vrst zelenjave, izvedeli, kako koristna je za naše telo, in dobili navdih za pripravo okusnih in privlačnih jedi. Ob pisanju te knjige se je avtor trudil, da bi zajel vse, kar potrebujemo v različnih življenjskih situacijah, naj bo v šolski klopi, pisarni, kuhinji, tovarni ali pri delu na kmetiji.

Knjiga Zelenjavarica ob koristnih napotkih prinaša tudi mnoge zanimivosti o zelenjavi, navdih za kreativnost pri vsakodnevni pripravi jedi  in številne izvirne recepte za namaze, juhe, enolončnice, glavne jedi, priloge, prikuhe in solate, sokove in kremne zmešančke … z več kot štiridesetimi vrstami zelenjave od A do Z.

 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612822347
Leto izdaje 2019
Število strani 192
Dimenzije 18,5 x 24,2
Vezava Trda
Izdal Cankarjeva Založba, d.o.o.
Avtor Periša Dugalić
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zelenjavarica
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zelenjavarica

Cena 24,99 €