Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

.Ženske v hormonskem ravnovesju

Na zalogi
SKU
9789616861908
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Tako bolniki kot zdravniki smo naučeni, da gledamo izvide, ne opazujemo pa sebe oziroma človeka.

Dodaj na seznam želja

Hormoni

To spoznanje je zagrebški zdravnici narekovalo, da je začela sama iskati svoje zdravje po za zdravnika nevsakdanjih poteh. In na tej, predvsem za zdravnika zaviti poti je našla bioidentične hormone. Z njimi je spremenila sebe in nekaj tisoč ljudi – da živijo srečno, brez najrazličnejših težav, brez bolečin … Med ljudmi, ki jim je pomagala na novo zaživeti, je tudi na stotine Slovenk in Slovencev.

Kot predstavnica medicine, ki temelji na znanstvenih dokazih, pomaga ljudem uravnotežiti hormonski orkester predvsem v tistih najizzivalnejših in, lahko bi rekli, kritičnih obdobjih prehoda iz enega življenjskega obdobja v drugega. Knjiga je odličen kažipot skozi življenje; pomaga, da brez težav pridete skozi vse pasti hormonskih poti.

»V to knjigo sem prelila vse svoje znanje in dolgoletne izkušnje pri delu s pacienti, uporabniki hormonske terapije, zato ta knjiga slavi predvsem hormone …« je v knjigi zapisala avtorica, ki pojasnjuje vlogo bioidentičnih hormonov pri jajčnikih, maternici, prsih, celem telesu, telesni dejavnosti, spolni sli in ženski erotični anatomiji, plodnosti, predmenopavzi, postmenopavzi …

Knjiga je, čeprav jo je napisala zdravnica, napisana v prijetnem vsakdanjem jeziku, da je razumljiva vsakomur. Čar ji daje poglavje s pripovedmi žensk, katerim je dr. Sanja Toljan na novo odprla življenje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861908
Leto izdaje 2019
Število strani 256
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Sanja Toljan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:.Ženske v hormonskem ravnovesju
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

.Ženske v hormonskem ravnovesju

Cena 19,90 €