V vrečki ni artiklov.
Ženski ščitnik prsi "Top"

Ženski ščitnik

Ta ženski ščitnik prsi je sestavljen iz oblikovanega trdega izvlečnega plastičnega elementa (polietilen) in bele elastične kratke majice (90% taktel, 10%s pandeks) brez rokavov. Oblikovan prsni del maksimalno ščiti udarce v prsi in je primeren tako za kontaktne borbe borilnih veščin, kot tudi trening drugih športov kot so nogomet, sabljanje... kjer lahko pride do nenamernega udarca, elastična majica pa omogoča maksimalno udobnost nošenja. 

Zaradi materiala izdelave je ženski ščitnik zelo higieničen, saj se oblikovani del enostavno obriše z vlažno krpo, majico pa opere v pralnem stroju.

Ženski ščitnik je narejen po pravilih vseh tekmovanj. 

Ženski ščitnik ustreza CE standardom in je odobren iz strani WKF-a (World Karate Federation). 

Velikosti: S, M in L

4864654165 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/z/e/zenski_scitnik_prsi_top.jpg
60 EUR 2021-09-26 Zaloga: Na zalogi

Ženski ščitnik prsi "Top"

Ženski ščitnik prsi "Top"

* Obvezna polja

Ženski ščitnik prsi je sestavljen iz oblikovanega trdega izvlečnega plastičnega elementa in bele elastične kratke majice brez rokavov in je primeren tako za kontaktne borbe borilnih veščin, kot tudi trening drugih športov kot so nogomet, sabljanje...    
Cena: 60,00 €

Podrobnosti artikla Ženski ščitnik prsi "Top"

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Ženski ščitnik prsi "Top"

Oglejte si tudi