Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ženski športni copati Salming Kobra 2 Senior

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
4564545456
Dodaj v primerjavo
Cena 142,60 €

Športni copati Salming Kobra vratolomna mešanica lahkotnosti, udobja in stabilnosti, so hitro postali hit med našimi atleti. Druga generacija ima nov Recoil ERE-Pena, ki odbija energijo-podplat, ki je izjemno lahek in mehak ter omogoča fantastičen odboj energije.

Dodaj na seznam želja

Športni copati

Športni copati Salming Kobra vratolomna mešanica lahkotnosti, udobja in stabilnosti, so hitro postali hit med našimi atleti.

Druga generacija ima nov Recoil ERE-Pena, ki odbija energijo-podplat, ki je izjemno lahek in mehak ter omogoča fantastičen odboj energije.

V predelu pete, kjer je največ sil, smo nadomestili Recoil R z novim SoftFOAM materialom, ki je kar 70 % boljši pri vpijanju udarcev kot standardni EVA podplat.

Zunanjost športnih copat pa je bila nadgrajena z lahkotnejšimi in tanjšimi predeli. Vse to za maksimizacijo vaših rezultatov.

  • Drop - 8mm
  • Rollbar - Večji radij na notranji strani podplata lajša upogibanje podplata in odrivanje od prstov.
  • T.G.S. 62/75 - TGS 62/75° tehnologija omogoča upogljivost copata na pravih mestih, ki stimulirajo naravno gibanje noge, tako pri stranskih gibih, kot gibanju naprej.
  • ExoSkeleton oblikovanje stabilizira naravno gibanje noge in tako zmanjšuje pritisk na sklepe.
  • Ergo Heelcup - Za stabilizacijo in fiksacijo pete, kar je bistvo dobrega prileganja, smo razvili novo anatomsko skodelico za peto, ki je nekoliko daljša od običajnih.
  • HexaGrip - Nova izjemno trajna gumijasta komponenta - HX120 - omogoča najboljši možen oprijem na dvoransko podlago.
  • Stabilizator stranskih gibov - posebno oblikovanje podpira podplat med hitrimi in nepravilnimi stranskimi gibi.
  • LMS+ - Hitro ustavljanje predstavlja tveganje za poškodbe, kar preprečuje LMS+, ki stabilizira nogo na mestu in prepreči, da bi se prevagala navzven. 
  • Recoil - Material srednjega podplata je na novo razvita komponenta imenovana RECOIL™, ki absorbira negativne sile in sprošča odvečno energijo na območju prstov.
Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Zavod Gaia planet
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ženski športni copati Salming Kobra 2 Senior
Vaša ocena
Back to Top

Ženski športni copati Salming Kobra 2 Senior

Cena 142,60 €