V vrečki ni artiklov.
Zgodba o B-ju (Unikatni komplet s fosilom amonita)

Daniel Quinn, avtor nagrajene in priljubljene uspešnice Izmael, je zdaj napisal še Zgodbo o B-ju.

Ta presunljivi roman predstavlja eno najglobljih duhovnih pričevanj o času, v katerem živimo.

Očeta Jareda Osbornea so nadrejeni postavili pred nenavadno nalogo: raziskati mora delovanje potujočega pridigarja, ki je zanetil vihar v srednji Evropi. Njegovi pristaši ga imenujejo B, njegovi nasprotniki pa pravijo, da je nekdo drug, da je antikrist. Vendar mož, ki ga Os borne zasleduje skozi pokrajino barov, zabavišč in neuglednih predava ln ic, ni krivoverska pošast, čeprav bi ga kdaj prej v zgodovini takoj spravili na grmado. B namreč razširja evangelij, ki ni zapisan na nobeni kamniti plošči ali prastarem pergamentu, temveč v naših genih. Njegovo sporočilo človeštvu odpira nove duhovne možnosti, ki si jih nekdanji preroki in odrešitelji tradicionalnih religij ne bi mogli niti predstavljati. Os borne čuti vse hujši pritisk svojih nadrejenih, zato se vrine v B-jev najožji krog. Kmalu tudi sam postane njegov sodelavec in pomaga rušiti temelje svoje vere. Zgodba o B-ju je napet pustolovski roman, ki ga je mojstrsko napisal avtor, ki spodbija naša najbolj sveta prepričanja in nas sili k ponovnemu razmisleku o njih.

O pisatelju:

Daniel Quinn,
pisec Izmaela, se je rodil v Omahi v Nebraski leta 1935,študiralje
na Univerzi St. Louis, na Dunajski univerzi v Avstriji in na Univerzi Loyola v Čikagu. Leta 1975 je opustil dolgoletno kariero
v založništvu in se posvetil pisateljevanju.

Kaj o knjigi pravijo drugi:

- Zgodba o B-ju je izjemno berljiva knjiga.
Pripoved se večkrat presenetljivo obrne ... Obvezno branje za vsakogar; ki je vzljubil Izmaela. 

Booklist

Daniel Quinnje eden največjih pripovednikov našega časa.Zgodba o B-ju je nadaljevanje potovanja, ki se je tako čudovito začelo z Izmaelom.

- Peter M.Senge, avtor knjige The Fifth Discipline...


Knjigi je priložen fosil amonita v darilni embalaži. Fosili so milijone let stari ostanki živali in rastlin. Njihovo bogato magijsko tradicijo uporabe zasledimo že v daljni preteklosti.

Amonite  - Hišice morskih glavonožcev so v srednjem veku poznali pod imenom drakonit. Za energijsko zaščito so jih uporabljali tudi Kelti, ki so jih imenovali kačji kamen. Simbolizirajo moč časa, večnosti in evolucije.

DARILO H KNJIGI V VREDNOSTI 2.500 SIT

8478 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielimport/ffd6e1b0ad4f4d90a7996110d575ecb8.jpg 961-91805-1-8
25 EUR 2020-11-30 Zaloga: Na zalogi

Zgodba o B-ju (Unikatni komplet s fosilom amonita)

Zgodba o B-ju (Unikatni komplet s fosilom amonita) Daniel Quinn

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Daniel Quinn, avtor nagrajene in priljubljene uspešnice Izmael, je zdaj napisal še Zgodbo o B-ju. Ta presunljivi roman predstavlja eno najglobljih duhovnih pričevanj o času, v katerem živimo. zgodba o B-ju Očeta Jareda Osbornea so nadrejeni postavili pred nenavadno nalogo: raziskati mora delovanje potujočega pridigarja, ki je zanetil vihar v srednji Evropi. Njegovi pristaši ga imenujejo B, njegovi nasprotniki pa pravijo, da je nekdo drug, da je antikrist. Vendar mož, ki ga Os borne zasleduje skozi pokrajino barov, zabavišč in neuglednih predava ln ic, ni krivoverska pošast, če...
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Zgodba o B-ju (Unikatni komplet s fosilom amonita)

ISBN 961-91805-1-8
Leto izdaje 2006
Število strani 312
Dimenzije 14,2 x 22,0
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Daniel Quinn

O avtorju Zgodba o B-ju (Unikatni komplet s fosilom amonita)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Zgodba o B-ju (Unikatni komplet s fosilom amonita)

Oglejte si tudi