Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zgodba o potovanju

Na zalogi
SKU
9789617033984
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €

Potovati po svetu, spoznavati, raziskovati – na začetku sem bil kot otrok, pa čeprav odrasel. Od doma sem se odpravil na pot, ki mi še danes riše nasmeh na obraz. Zato sem jo zapisal v to knjigo. Sprva je bila stresna, nato avanturistična in na koncu romantična.

Dodaj na seznam želja

Potovanje

Na naši Zemlji obstajajo kraji, ki so tako lepi in zanimivi, da človeku vzamejo sapo. Pa tudi takšnih neprivlačnih je kar nekaj.

A prav vsi so vredni izkušnje.

Ta zgodba je zapis koščka mojega življenja, preko katerega sem raziskoval sebe in svet. Daleč od doma sem spoznal, da spomini ne morejo obstajati brez čustev.

To je razlog, da jih ljudje radi delimo. Zato sem v to knjigo zapisal svoje najboljše spomine, svojo pustolovščino, svojo zgodbo o potovanju.

O avtorju

Vid Legradić živi v Mostah pri Komendi. Poklicno se s svojim podjetjem ukvarja z logistiko v turizmu in vodniško dejavnostjo. Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani politolog, po duši naravoslovec, po srcu pa popotnik. Kombinacija teh treh strasti ga je v življenju vodila v raznovrstne intelektualne in športne dejavnosti, ki so se (in se še) nadgrajujejo v potovanja. Potovanja ra- zume kot naslednjo stopnjo svojega vseživljenjskega učenja, zato se jih je odločil tudi zapisati.

Pisal je od nekdaj zelo rad.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033984
Leto izdaje 2019
Število strani 395
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vid Legradić
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zgodba o potovanju
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zgodba o potovanju

Cena 27,00 €