Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zgodovina zdravstva in medicine na Slovenskem, 2. del

Na zalogi
SKU
9789612132781
Dodaj v primerjavo
Cena 49,00 €

Drugi del knjige Zgodovina zdravstva in medicine na Slovenskem – s podnaslovom kirurške stroke, ginekologija in porodništvo, na skoraj 500 straneh in z okoli 1000 slikovnimi prilogami prikazuje razvoj operativnih medicinskih strok z najobsežnejšo stroko – kirurgijo.

Dodaj na seznam želja

Medicina

Drugi del knjige Zgodovina zdravstva in medicine na Slovenskem – s podnaslovom kirurške stroke, ginekologija in porodništvo, na skoraj 500 straneh in z okoli 1000 slikovnimi prilogami prikazuje razvoj operativnih medicinskih strok z najobsežnejšo stroko – kirurgijo (splošno kirurgijo, abdominalno kirurgijo, travmatologijo, kardiovaskularno kirurgijo, nevrokirurgijo, torakalno kirurgijo, plastično, rekonstruktivno in opeklinsko kirurgijo, urologijo, otroško kirurgijo ter maksilofacialno in oralno kirurgijo).

Sledijo historiati drugih strok, ki so večinoma tudi kirurške: oftalmologije, otorinolaringologije, ortopedije ter ginekologije in porodništva. Temeljito so popisani še razvojni koraki strok, ki čvrsto podpirajo kirurgijo: anesteziologije, transfuzijske in transplantacijske medicine ter diagnostično-terapevtskih strok – radiologije in nuklearne medicine.

Poglavja se razvojno dotikajo tudi dela negovalnega osebja. Rehabilitacijska medicina pa sklene knjižno vsebino.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612132781
Leto izdaje 2018
Število strani 454
Dimenzije 29,5 x 21,0
Vezava Trda
Izdal Slovenska Matica
Avtor Zvonka Zupanič Slavec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zgodovina zdravstva in medicine na Slovenskem, 2. del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zgodovina zdravstva in medicine na Slovenskem, 2. del

Cena 49,00 €