V vrečki ni artiklov.
Živa knjiga - Izvor univerzalne ljubezni

Živa knjiga

Živa knjiga se bere z dlanmi: dlani polagamo na strani. Pri tem izhajamo iz svoje intuicije: ali si izberemo poljubno stran ali pa gremo od začetka do konca knjige. Knjigo si lahko položimo tudi na solarni pleksus ali v primeru bolezenskih stanj na obolelo mesto.

Priporočljiv čas uporabe Žive knjige je 15-20 minut vsak dan, če je le možno ob istem času.

Živa knjiga nam posreduje informacije, ki naše energijsko polje reprogramira oz. programira v namen uresničitve svojega življenjskega programa.

Ta knjiga vam bo pomagala, da očistite svojo avro in fizično telo negativnih blokad. Vaša avra bo postala čvrsta in prožna. Varovalna mreža svetlobe se bo obnovila in vas ščitila od vseh negativnih vplivov kot pred implantanti. Izboljšali boste svoje zdravje v sinhroniji z Oceanom miru in harmonije. Sedite na mirno mesto, sprostite se in vzemite v roke Živo knjigo. Energijo boste prejemali preko rok, ki jih polagajte na vsako stran.

Zakaj "Živa knjiga" dela čudeže?

Ljubezen

Bistvo in osredotočenost knjige je izvor univerzalne ljubezni. S tretjim očesom se je potrebno osredotočiti na izvor univerzalne ljubezni in pretok steče. Ljubezen dela čudeže, ne knjiga. Knjiga je samo inštrument. Pisava v knjigi so "antene", ki nam transformirajo točno tiste energijske frekvence, ki jih za realizacijo svojega življenjskega programa potrebujemo.

Živa knjiga je delo dr. Valio Ramire, ki se je rodila globoko v sibirski tajgi. Živa knjiga aktivira "antene", s katerimi lahko prestrežemo energijske frekvence, ki jih na zavedni ravni sicer ne prepoznavamo, kar pa ne pomeni, da jih ne "lovimo".

Intuicija

Deluje na principu vzpostavitve povezave z Univerzumom. Po stiku z Živo knjigo se nam v življenju začnejo dogajati stvari, ki jih na zavedni ravni prepoznavamo kot spremembe v odnosih, okoliščinah, vsakdanjih situacijah in podobno, a le te imajo skupni imenovalec: izjemen dvig intuicije. Intuicija.

14319 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/_/i/_iva-knjiga.jpg
30 EUR 2020-12-05 Zaloga: Na zalogi

Živa knjiga - Izvor univerzalne ljubezni

Živa knjiga - Izvor univerzalne ljubezni Valio Ramira

Živa knjiga se bere z dlanmi: dlani polagamo na strani. Pri tem izhajamo iz svoje intuicije: ali si izberemo poljubno stran ali pa gremo od začetka do konca knjige. Knjigo si lahko položimo tudi na solarni pleksus ali v primeru bolezenskih stanj na obolelo mesto. Priporočljiv čas uporabe knjige je 15-20 minut vsak dan, če je le možno ob istem času. Živa knjiga nam posreduje informacije, ki naše energijsko polje reprogramira oz. programira v namen uresničitve svojega življenjskega programa.
Cena: 30,00 €

Podrobnosti artikla Živa knjiga - Izvor univerzalne ljubezni

ISBN Ne
Leto izdaje 2007
Število strani 62
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Sequoia
Avtor Valio Ramira

    Kategorije

O avtorju Živa knjiga - Izvor univerzalne ljubezni

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Milica

Objavljeno 09.10.2017

Neverjetna knjiga, res deluje! Priporočam

Neverjetna knjiga, res deluje! Priporočam

Živa knjiga - Izvor univerzalne ljubezni

Oglejte si tudi