Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Živalstvo

Na zalogi
SKU
9789610144489
Dodaj v primerjavo
Cena 27,96 €

Dobrodošli v prirodoslovnem muzeju Živalstva, katerega lahko obiščete kadarkoli. V osupljivo zbirko več kot 160 vrst živali vabimo obiskovalce vseh starosti. Vstopite in spoznajte kraljestvo živali v vsem njegovem sijaju.

Dodaj na seznam želja

Živalstvo

Dobrodošli v prirodoslovnem muzeju Živalstva, katerega lahko obiščete kadarkoli. V osupljivo zbirko več kot 160 vrst živali vabimo obiskovalce vseh starosti. 

Seznanite se z razvojem živalskega kraljestva, v secirnici se poglobite v notranjo zgradbo živali in odkrijte izjemno raznovrstnost življenjskih okolij na Zemlji.

Vstopite in spoznajte kraljestvo živali v vsem njegovem sijaju.

Naša domišljija, ki nam lahko pričara nenavadna bitja, temelji na stvareh, ki jih poznamo. Navdih lahko najde v vsakem živem bitju. Umetniške slike v Živalstvu pa ponazarjajo resnične živali in ob vsaki se nam lahko porodi kakšno novo spoznanje.

Raznolikost živali in vsega živega na Zemlji je osupljiva, avtorici knjige pa sta živalsko biodiverziteto prikazali z zanimivim besedilom in risbami v tušu, ki so bile nato pobarvane v digitalni tehniki. S svojimi dovršenimi linijami in barvami ponujajo popolnoma nov vpogled. Odprite knjigo, vrata v svoj muzej, v katerem se boste lahko počasi sprehajali med vsem tem bogastvom.

Poglavja v knjigi:

• Nevretenčarji

• Ribe

• Dvoživke

• Plazilci

• Ptiči

• Sesalci

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610144489
Leto izdaje 2017
Število strani 104
Dimenzije 37,0 x 27,2
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Jenny Broom
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Živalstvo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Živalstvo

Cena 27,96 €