Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Živeti avtobiografijo jogija

Na zalogi
SKU
Živeti avtobiografijo jogija
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

Živeti avtobiografijo jogija

Avtor: Paramhansa Yogananda

 

»Dobre knjige so najboljši prijatelji. Skozi spise velikih mojstrov se lahko pogovarjamo z njimi.«  (Paramhansa Jogananda)

Kako živeti Avtobiografijo jogija

Med tisoči knjig, izdanih vsako leto, najdemo take, ki nas zabavajo, tiste, ki nas učijo, in one, ob katerih rastemo. Lahko si štejemo v srečo, če najdemo vse to v eni sami knjigi. Avtobiografija jogija je ena takšnih – knjiga, ki nam odpre vrata v naš um in duha. Delo je prava zakladnica brezčasne modrosti, življenjskih naukov, večnih resnic ter učinkovitih orodij in tehnik, ki nam pomagajo na poti domov, in presega vse verske, družbene in geografske okvire. Ta duhovna klasika je in bo še naprej vzbujala široko občudovanje po vsem svetu, saj je presegla samo sebe ter postala resnično živa knjiga. »V njej so moje vibracije,« je potrdil Jogananda. Te so kot balzam za našo dušo, saj nam prihajajo naproti od enega največjih jogijskih mojstrov našega časa.

Kako dejansko zaživeti z Avtobiografijo jogija? Odgovor na to vprašanje najdemo v knjigi Živeti Avtobiografijo jogija, ki sta jo napisala Jayadev in Sahaja iz Ananda skupnosti v Assisiju.

Dodaj na seznam želja
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 133456987999
Leto izdaje 2022
Število strani 290
Dimenzije 14,5 x 21,0 cm
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Živeti avtobiografijo jogija
Vaša ocena
Back to Top

Živeti avtobiografijo jogija

Cena 29,90 €