Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Živeti svoje vrednote

Na zalogi
SKU
9789619553930
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Avtorica: Simona Pekolj 

Naslov: Živeti svoje vrednote

Knjiga Živeti svoje vrednote prinaša številne odgovore o osebnih vrednotah, zlasti tistih, ki se neposredno dotikajo srca in naših pristnih občutkov.

Oglejte si posnetek dogodka o knjigi živeti svoje vrednote

Dodaj na seznam želja

– Si želite polnejše in pristnejše doživljati sebe in svet?

– Hrepenite po globljem smislu, usklajenem z vašimi srčnimi željami in ne s pričakovanji drugih?

– Potrebujete motivacijo in navdih za pogumno uresničevanje svojih srčnih želja in ciljev?

Avtorica knjige Simona Pekolj osebnim vrednotam nameni osrednje mesto. Z več vidikov nas opozori, kako izjemno vlogo imajo intimne vrednote za nas in za naše osebno zadovoljstvo.

Avtorica nas s svojo iskrenostjo vodi skozi številne osebne izzive, s katerimi se je nenadejano srečevala, hkrati pa nam ponudi priložnost, da s tiho samorefleksijo preverimo svoj odnos do lastnih vrednot. Takšna introspekcija se ne zaključi že tedaj, ko knjigo dejansko preberemo, temveč je njen odmev zaznati še dolgo po branju.

Knjiga Živeti svoje vrednote nam navdihujoče približa zavedanje o pomembnosti krepitve notranjega bogastva, ki ga gradimo z dejanji, skladnimi s srcem in lastnimi vrednotami. To je bogastvo, ki ni primerljivo s prepogosto opevanim materialnim bogastvom, temveč tisto, zaradi katerega postanemo bolje opremljeni za osebno jadranje v stalno spreminjajočemu se svetu.

V knjigi Živeti svoje vrednote nedvomno zase najdemo prvovrsten navdih, upanje in motivacijo, da se opremimo z iskrenostjo in pogumom. Ter da brez obotavljanja sledimo svojemu srcu in lastnim vrednotam z enim samim namenom – polnejše, pristnejše in zadovoljnejše doživljanje sebe in sveta.

Več informacij
ISBN 9789619553930
Število strani 152
Leto izdaje 2022
Dimenzije 15x21 cm
Is Featured Ne
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Živeti svoje vrednote
Vaša ocena
Back to Top

Živeti svoje vrednote

Cena 19,90 €