Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Živi in pričuj

Na zalogi
SKU
978-961-04-0544-3
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

V tej knjigi nas pisatelj opominja, da je pričevanje o veri naloga vseh katoličanov. Naša vera ne more rasti, če jo ljubosumno skrivamo pred svetom.

Dodaj na seznam želja

Katoliška vera

In ko nas cerkveno učiteljstvo kliče k »novi evangelizaciji«, to nikakor ni naloga le za škofe in duhovnike. Na preprost način nam razloži resnično vsebino nove evangelizacije in nam pokaže poti, po katerih lahko tudi sami postanemo oznanjevalci in pričevalci.

Scott W. Hahn (1957) je ameriški teolog, priljubljen govornik, profesor in pisatelj. Po svojem spreobrnjenju in prestopu iz prezbiterijanske v katoliško Cerkev je svojo pozornost namenil raziskovanju apostolskih očetov in po njihovem zgledu postal ognjevit apologet, tj. zagovornik katoliške vere.

Njegove najpomembnejše knjige so prevedene tudi v slovenski jezik: Jagnjetova večerja o zakramentu svete evharistije, Vse poti vodijo v Rim, pričevanje Scotta ter njegove žene o njuni poti do katoliške vere, ter Zakaj verujem?, v kateri predstavlja razloge za svojo vero in zvestobo katoliški veroizpovedi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0544-3
Leto izdaje 2019
Število strani 160
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Trda
Izdal Družina
Avtor Andrej Turk
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Živi in pričuj
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Živi in pričuj

Cena 24,90 €