V vrečki ni artiklov.
Živite svojo božanskost

Adamus Saint-Germain

V knjigi Živite svojo božanskost kanalizatorja Geoffrey in Linda Hoppe delita modrost sporočil vnebovzetega mojstra Adamus Saint-Germaina.

Saint-Germain je izredno bitje, ki se je pojavilo že v mnogih utelešenjih in avanturah na Zemlji: od rabina v čau Jezusa do Mark Twaina. Mnogi so, ki verjamejo, da je Adamus Saint-Germain danes tukaj, da poučuje Novo Zavest in Novo Energijo na Zemlji.

V knjigi Živite svojo božanskost Adamus Saint-Germain obsežno in podrobno pojasnjuje pomen Nove Energije in Nove Zavesti za človeštvo. Skozi Geoffreya in Lindo Hoppe govori o novih izzivih, spremembi  zavesti ter o načinu, kako to energijo uporabiti v vsakdanjem življenju.

Ne spreglejte tudi knjige Mojstri nove energije.

NASVETI IN USMERITVE ZA OBDOBJE NOTRANJIH IN ZUNANJIH SPREMEMB

»Nastopil je konec  dualnosti:  čas je za uresničitev Božanskosti  v našem življenju.«  To je najpomembnejše sporočilo vnebovzetega mojstra Adamusa Saint-Germaina. To sporočilo je  enkratna priložnost in izziv za vsakega od nas. Razvoj Telesa Zavesti je ključ za osvetlitev lastne resničnosti.

Recenzija Bukla:

Adamus Saint-Germain naj bi bil profesor, mojster in učitelj nove energije ter nove zavesti za človeštvo, ki naj bi se pojavil že v mnogih utelešenjih, svoja sporočila pa prinaša skozi Geoffreyja in Lindo Hope, znana kanalizatorja in ustanovitelja združenja Crimson Circle. Adamusova modrost nam v pričujoči knjigi skozi kratke zgodbe prinaša priporočila, kako realizirati osebno rast in duhovni razvoj skozi povečano zavedanje občutkov, ki jih bralec doživlja na poti prebujenja. Delo o lastnem dojemanju realnosti, ki opominja na davno pozabljene resnice življenja.

978-961-2696-60-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/i/zivite_svojo_bozanskost_adamus_saint_germain_b1.jpg 978-961-2696-60-3
27.6 EUR 2021-04-27 Zaloga: Na zalogi

Živite svojo božanskost

Živite svojo božanskost Adamus Saint-Germain

Modrost in navdih za spreminjajoči se svet

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 138 zlatnikov = 1,38 €.
V knjigi Geoffrey in Linda Hoppe delita modrost sporočil vnebovzetega mojstra Adamus Saint-Germaina. Obsežno in podrobno pojasnjuje pomen Nove Energije in Nove Zavesti za človeštvo. Skozi Geoffreya in Lindo Hoppe govori o novih izzivih, spremembi  zavesti ter o načinu, kako to energijo uporabiti v vsakdanjem življenju.
Cena: 27,60 €

Podrobnosti artikla Živite svojo božanskost

ISBN 978-961-2696-60-3
Leto izdaje 2012
Število strani 328
Dimenzije 12,5 x 18,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Nova - Tjaša Pavček s.p.
Avtor Adamus Saint-Germain

O avtorju Živite svojo božanskost

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 31.03.2015

Odlična knjiga, polna modrosti.

Odlična knjiga, polna modrosti.

ALENKA

Objavljeno 31.03.2015

Knjiga navdihuje vsakega bralca, naj se ne odpove

Knjiga navdihuje vsakega bralca, naj se ne odpove svojim sanjam, temveč naj jih razišče globoko v sebi.
Nagovarja bralca, naj poišče tistega sanjalca v sebi, ki si je zaželel in videl čudovito življenje ter vztraja na tej želji.
Knjiga je vredna večkratnega branja, ali branja po koščkih saj celovito in globoko spremembo v zavesti vsakega, ki si resnično zaživeti polno življenje.

BARBARA

Objavljeno 12.09.2014

Ta knjiga je fantastična ... toplo priporočam!

Ta knjiga je fantastična ... toplo priporočam!

Živite svojo božanskost

Oglejte si tudi