Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Živite svojo božanskost

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-2696-60-3
Dodaj v primerjavo
Cena 27,60 €

V knjigi Geoffrey in Linda Hoppe delita modrost sporočil vnebovzetega mojstra Adamus Saint-Germaina. Obsežno in podrobno pojasnjuje pomen Nove Energije in Nove Zavesti za človeštvo. Skozi Geoffreya in Lindo Hoppe govori o novih izzivih, spremembi  zavesti ter o načinu, kako to energijo uporabiti v vsakdanjem življenju.


Dodaj na seznam želja

Adamus Saint-Germain

V knjigi Živite svojo božanskost kanalizatorja Geoffrey in Linda Hoppe delita modrost sporočil vnebovzetega mojstra Adamus Saint-Germaina.

Saint-Germain je izredno bitje, ki se je pojavilo že v mnogih utelešenjih in avanturah na Zemlji: od rabina v čau Jezusa do Mark Twaina. Mnogi so, ki verjamejo, da je Adamus Saint-Germain danes tukaj, da poučuje Novo Zavest in Novo Energijo na Zemlji.

V knjigi Živite svojo božanskost Adamus Saint-Germain obsežno in podrobno pojasnjuje pomen Nove Energije in Nove Zavesti za človeštvo. Skozi Geoffreya in Lindo Hoppe govori o novih izzivih, spremembi  zavesti ter o načinu, kako to energijo uporabiti v vsakdanjem življenju.

Ne spreglejte tudi knjige Mojstri nove energije.

NASVETI IN USMERITVE ZA OBDOBJE NOTRANJIH IN ZUNANJIH SPREMEMB

»Nastopil je konec  dualnosti:  čas je za uresničitev Božanskosti  v našem življenju.«  To je najpomembnejše sporočilo vnebovzetega mojstra Adamusa Saint-Germaina. To sporočilo je  enkratna priložnost in izziv za vsakega od nas. Razvoj Telesa Zavesti je ključ za osvetlitev lastne resničnosti.

Recenzija Bukla:

Adamus Saint-Germain naj bi bil profesor, mojster in učitelj nove energije ter nove zavesti za človeštvo, ki naj bi se pojavil že v mnogih utelešenjih, svoja sporočila pa prinaša skozi Geoffreyja in Lindo Hope, znana kanalizatorja in ustanovitelja združenja Crimson Circle. Adamusova modrost nam v pričujoči knjigi skozi kratke zgodbe prinaša priporočila, kako realizirati osebno rast in duhovni razvoj skozi povečano zavedanje občutkov, ki jih bralec doživlja na poti prebujenja. Delo o lastnem dojemanju realnosti, ki opominja na davno pozabljene resnice življenja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2696-60-3
Leto izdaje 2012
Število strani 328
Dimenzije 12,5 x 18,0
Vezava Mehka
Izdal Nova - Tjaša Pavček s.p.
Avtor Adamus Saint-Germain
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Živite svojo božanskost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Živite svojo božanskost - Modrost in navdih za spreminjajoči se svet

Cena 27,60 €