Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Živjo, lepa koža

Na zalogi
SKU
9789619593332
Dodaj v primerjavo
Cena 34,90 €

Avtorji: Tika Hribar, Tajka Selan

Tajka, kozmetologinja, in Tika, poznavalka nege kože, sta s skupnimi močmi spisali priročnik Živjo, lepa koža za ljudi vseh starosti in tipov kože, ki se želijo počutiti in izgledati fantastično. Z njuno pomočjo boste končno razumeli, zakaj je pomembna osnovna nega, kako izbirati izdelke za svojo kožo, na kakšen način sestaviti svojo rutino z aktivnimi sestavinami in kateri triki lahko pripomorejo k reševanju kožnih težav. Od zgradbe kože do plastenja in napredne nege – vse je na enem mestu.

"Naša prizadevanja na poti do lepše kože so pogosto posejana z vzponi in padci, tudi zato, ker ne razumemo, kako deluje. V želji, da bi bili videti lepo, včasih pozabimo, da so njene osnovne funkcije veliko pomembnejše – je namreč največji telesni organ, ki nas ščiti pred zunanjimi dejavniki, preprečuje izgubo vode iz telesa, skrbi za termoregulacijo, imunsko zaščito, pa tudi za sintezo predstopenj vitamina D."

Želja po lepi in mladostni koži sega že v čas antičnih civilizacij, ko so se pri negi vračali k naravnim danostim. Sodobno poznavanje kozmetike in nege pa ves čas spodbuja k dodatnemu raziskovanju, saj so družbeni mediji poskrbeli za dodaten razrast te industrije. Uporabniki so pripravljeni za kozmetične izdelke zapraviti vedno več, saj tako narekujejo modni standardi, kar spreminja tudi življenjski slog mlajših generacij.

Čeprav na internetu najdemo ogromno različnih mnenj, marsikoga ravno to zmede – ne zna presoditi, kaj je učinkovita rutina nege kože. Nasveti v tej knjigi bodo razširili številna obzorja, ovrgli mnoge kozmetične mite in pokazali, da se skrb za zdravje začne znotraj nas. Nega kože pa je tisti dodatek, s katerim si boste vzeli nekaj časa zase in poskrbeli, da bo notranja lepota zasijala tudi navzven.

Z razlagami o delovanju kože, njenih funkcijah in podrobnimi navodili za vzpostavljanje svoje rutine vam želita avtorici približati zapleteni svet kozmetike in nege kože – ni tako težko, kot se morda zdi na prvi pogled.

 

Spoznali boste:

- kaj najdemo pod kožnim površjem,

- kako se lotiti nege kože glede na posamezen tip

- kaj lahko pričakujemo, ko imamo rutino uvedeno,

- kdaj lahko začnemo dodajati aktivne sestavine in za koga so primerne,

- kako zunanji dejavniki vplivajo na nas,

- kako nego prilagajati specifičnim potrebam kože.

- Ste pripravljeni na vznemirljivo potovanje po skrivnostih nege kože?

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 978-961-95933-3-2
Avtor A. J. R. Waterston
Število strani 296
Leto izdaje 2022
Dimenzije 165 x 230 mm
Is Featured Ne
Vezava Mehka
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Živjo, lepa koža
Vaša ocena
Back to Top

Živjo, lepa koža

Cena 34,90 €