V vrečki ni artiklov.
.Življenje je tvoje

Življenje je tvoje

Odslovi vse svoje bolezni in v svoje življenje privabi ljubezen, srečo in bogastvo.  

Pozitivne misli

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli.

Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: "Nisem dovolj dobra", "Meni se dobre stvari ne dogajajo", "Nihče me ne mara", "Bolezni se kar lepijo name" in še na tisoče podobnih.

Louise svetuje, da se končno ustavite, se morda pogledate v ogledalo in si rečete, da se imate radi. V knjigi so naštete najbolj pogoste bolezni, njihove miselne podlage in afirmacije, s katerimi lahko te bolezni odslovimo in v svojo glavo vključimo pozitivne misli.

Sreča

Avtorica nam v svojem delu ponudi vzorec pozitivnega mišljenja in nam pokaže pot do lastne sreče. Torej sreča ni onkraj nas, temveč v nas samih. Pozitivne afirmacije so pot, kako se veseliti življenja, predvsem pa sebe, svojih lastnosti, telesa in čustev.

Mnogokrat zapiše, da se čustveno stabilna oseba čisti preteklih vzorcev in ne nosi trpkih spominov s seboj v trenutek sedanjosti. Vsakodnevno se pred ogledalom spominja, kdo je, kako se ceni in spoštuje, predvsem pa, da se ljubi takega kot je.

Spoznamo, da so življenjske tegobe le priložnost, da se iz njih naučimo, a se jim nikoli ne predamo. Da privlačimo takšne ljudi, kot smo mi sami. Torej spremenimo sebe in svoj način razmišljanja in spremenili bomo svoj način življenja. Sprememba mišljenja o nas samih in analiza ter čiščenje starih miselnih vzorcev spremeni naše življenje, spremeni nas.

Današnji čas je hiter in nikoli nimamo dovolj časa za nas same in našo srečo. A kmalu se zavedamo, da je vsaka minuta, ki jo posvetimo sebi, vredna mnogo več, kot smo si na začetku mislili. Pozitivne afirmacije, ki jih ponavljamo vsakodnevno postanejo naše vsakdanje opravilo, kot je ščetkanje zob, zjutraj in zvečer.

Ali ni lepo, če mislimo in govorimo pozitivno, se obnašamo vedno radostno in smo zadovoljni s svojim življenjem? Ljudem privoščimo vse dobro, hvaležni smo za vse dobro v našem življenju. Cenimo se in vemo, da si zaslužimo blaginjo v svojem življenju.

Louise L. Hay je odkrila recept za popolno globalno srečo, kjer ni vojn in revščine, ne terorja in zavisti. Odkrila je neumrljivo srečo vseh narodov sveta.

Louise L. Hay

``V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno. Eno sem s Silo, ki me je ustvarila. Vse kar potrebujem, da bi uspel, je v meni. Dovolim, da formula uspeha teče skozme in se udejanji v mojem svetu. Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspel. Učim se iz vsake izkušnje. Potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom. V mojem svetu je vse dobro.''

 • Vsaka oseba je stoodstotno odgovorna za vse, kar doživi. 
 • Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost. 
 • Točka moči je vedno v sedanjem trenutku. 
 • Vsako osebo muči občutek krivde in sovraštvo do same sebe. 
 • Temeljna misel vsakega od nas je: `Nisem dovolj dober.' 
 • To je le misel in misel lahko spremenimo. 
 • Najbolj škodljivi vzorci so zamerljivost, kriticizem in občutek krivde. 
 • Če se rešimo zamere, lahko ozdravimo celo raka. 
 • Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče. 
 • Pustiti moramo preteklost in odpustiti vsem. 
 • Biti moramo voljni začeti ljubiti sebe. 
 • Odobravanje in sprejemanje sebe je ključ do pozitivnih sprememb. 
 • Sami ustvarimo vsako t.i. "bolezen"  našega telesa.
961-6058-03-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/9/7/9789616058032_1.jpg 961-6058-03-7
12.48 EUR 2021-12-05 Zaloga: Na zalogi

.Življenje je tvoje

.Življenje je tvoje Louise L. Hay

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli. Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: "Nisem dovolj dobra", "Meni se dobre stvari ne dogajajo", "Nihče me ne mara", "Bolezni se kar lepijo name" in še na tisoče podobnih.
Cena: 12,48 €
TOP 100

Podrobnosti artikla .Življenje je tvoje

ISBN 961-6058-03-7
Leto izdaje 1994
Število strani 205
Dimenzije 13,9 x 20,4
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Iskanja
Avtor Louise L. Hay

O avtorju .Življenje je tvoje

Louise L. Hay

Louise L. Hay

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«


Več o Louise L. Hay

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(27)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 29.06.2018

Po mojem mnenju no.1 knjiga pisateljice, ki je

Po mojem mnenju no.1 knjiga pisateljice, ki je zagotovo bila kraljica afirmacij.
Toplo priporočam vsem, ki bi radi spremenili življenje na bolje in se znebili malih in velikih problemov.

Delovni zvezek za življenje!

Gost

Objavljeno 23.06.2018

Ena mojih prvih knjig na to temo in jo priporočam

Ena mojih prvih knjig na to temo in jo priporočam vsem 'začetnikom'

VESNA

Objavljeno 12.09.2014

knjiga, ki ti resnično spremeni

knjiga, ki ti resnično spremeni življenje...naredila mi je pravi zasuk na bolje v življenju,dovolite si, da ga tudi Vam

VANDA

Objavljeno 12.09.2014

Ena izmed prvih knjig, ki sem jo prebrala na to

Ena izmed prvih knjig, ki sem jo prebrala na to temo.Zdaj obstaja veliko knjig na to temo, mislim, da sam odločaš o svojem življenju.In kaj je modrost spremeni sebe in spremenil boš ves svet.Žal to velikokrat pozabimo in svet spreminja nas.

TINA

Objavljeno 12.09.2014

V tej knjigi je toliko uporabnih stavkov, besed,

V tej knjigi je toliko uporabnih stavkov, besed, zgodb ( še posebej navdihujoča je njena!), ki te utrdijo in pripravijo za premagovanje ovir v življenju. Učiš se kako postati dober in zdrav kreator svojega življenja ter kako to vpliva tudi na druge ter vso okolico. Mene vedno bodrita in pomagata pri sprejemanju same sebe tale dva stavka: CENIM SE IN V MOJEM SVETU JE VSE DOBRO!

TANJA

Objavljeno 12.09.2014

knjiga je priporočljiva za vse, ki na kakršen koli

knjiga je priporočljiva za vse, ki na kakršen koli način želijo spoznati svoje telo, kako naše misli delujejo nanj in kaj vse povzročajo. nauči nas "pravilno" oziroma pozitivno misliti in to je naš prvi korak do zdravja in osebne sreče.

STANKA

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo priporočam vsem, ki je še niso prebrali.

Knjigo priporočam vsem, ki je še niso prebrali. Nosim jo s seboj, kot da bi bila moja biblija in kadarkoli mi gre kaj narobe, jo vzamem v roke in poiščem primerno poglavje ali afirmacijo.

SPELA

Objavljeno 12.09.2014

to je bila ena izmed prvih knjig, ki mi je

to je bila ena izmed prvih knjig, ki mi je spremenila pogled nase in na moje življenje. mislim, da bi knjige takšnega žanra morale biti obvezno čtivo na vseh šolah saj bi na ta način lahko vsi postali zmagovalci namesto žrtve.

PETRA

Objavljeno 12.09.2014

Ko sem prvič pred leti vzela v roke to knjigo, me

Ko sem prvič pred leti vzela v roke to knjigo, me ni pritegnila. Mislila sem, da temu verjamejo le naivneži... Pa vendar sem čez čas spet posegla po njej in jo vzljubila. Zdaj večkrat prebiram posamezne dele. Res je odlična in splača se jo imeti doma!

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Življenje je tvoje in naj ti nihče ne prepričuje

Življenje je tvoje in naj ti nihče ne prepričuje da ni. Dobra knjiga, priporočam.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Vrne ti zaupanje v življenje, te vodi in usmerja

Vrne ti zaupanje v življenje, te vodi in usmerja in ti pomaga na najboljši enostaven način pokazati smernice za boljše življenje brez bolečin! Ne samo da je dobra-odlična je!! Priporočam jo mnogim, posebno pa tistim, ki ne verjamejo, da si bolečine ustvarjajo sami in si s tem otežujejo vsakdanjik.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Res super knjiga, uporabna za vsak dan in za

Res super knjiga, uporabna za vsak dan in za vsakogar. Se jo splaca imeti... ;)

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Razumljivo, preprosto in resnično te prepriča, da

Razumljivo, preprosto in resnično te prepriča, da začenjaš spreminjati zakoreninjene napake

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga je zelo zanimiva, saj vsebuje mnoge

Knjiga je zelo zanimiva, saj vsebuje mnoge preproste, a učinkovite napotke za uspešno osebnostno rast. Napredek na področju osebnega razvoja je zagotovljen. Priporočam.

NATALIE NEELY

Objavljeno 12.09.2014

Mnogokrat celotno prebrana in mnogokrat kar vmes

Mnogokrat celotno prebrana in mnogokrat kar vmes prelistana. Vsak dan odprem nekje in pogledam kaj mi hoče povedati za ta dan. Zanimivo, da tema opisuje ravno primerno besedilo za dano situacijo.

NATALIE NEELY

Objavljeno 12.09.2014

... je čudovita knjiga, ki jo priporočam vsakomur

... je čudovita knjiga, ki jo priporočam vsakomur v branje.

MOJCA

Objavljeno 12.09.2014

res se zamisliš nad sabo!

res se zamisliš nad sabo!

MARTINA

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo sem listala pri prijateljici nato pa sem si

Knjigo sem listala pri prijateljici nato pa sem si jo kupila. Ni mi žal, ker je to knjiga, ki jo je dobro imeti vedno pri roki.

MARTINA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga, ki bi morala biti prisotna v vsaki

Knjiga, ki bi morala biti prisotna v vsaki družini.

KLAVDIJA

Objavljeno 12.09.2014

Na nežen način ti obrne življenje na glavo.

Na nežen način ti obrne življenje na glavo.

JULIJA

Objavljeno 12.09.2014

Verjamem, da so vse bolezni psihosomatske, samo

Verjamem, da so vse bolezni psihosomatske, samo vzrok je treba poiskati!

JOŽICA

Objavljeno 12.09.2014

Ta knjiga mi je precej spremenila življenje na

Ta knjiga mi je precej spremenila življenje na bolje,zato jo priporočam vsakomur,ki ga pritegne ali ne,lahko ga namreč tudi kasneje!

JOŽICA

Objavljeno 12.09.2014

SUPER ODLIČNA,MI JE BILA IN MI ŠE JE V VELIKO

SUPER ODLIČNA,MI JE BILA IN MI ŠE JE V VELIKO POMOČ

JELKA

Objavljeno 12.09.2014

To je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsakdo. Tako

To je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsakdo. Tako tisti, ki veliko delajo na duhovnosti, kakor tisti, ki jim je to področje tuje. Pomaga razčistiti naše demone preteklosti in nam da vedeti, da smo za vse, kar sem nam zgodi v življenju, ODGOVORNI SAMO MI SAMI!

IGOR

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga ti da povsem enostavne napotke za osebno

Knjiga ti da povsem enostavne napotke za osebno rast ter misli za preprosto življenje.

ANITA

Objavljeno 12.09.2014

Jo toplo priporočam vsem :-)

Jo toplo priporočam vsem :-)

ANDERJA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga, ki bi morala biti prisotna v vsaki

Knjiga, ki bi morala biti prisotna v vsaki družini.

Gost

Objavljeno 10.09.2013

Knjiga Življenje je tvoje je knjiga, ki bo prav

Knjiga Življenje je tvoje je knjiga, ki bo prav gotovo zapisana v zgodovino, saj je rešila, rešuje in še bo reševala na tisoče dušic po celem svetu. Spoznanja, ki jih pridobivaš ob branju so neprecenljiva ! Kako na zelo preprost način prodre v nas same in nam pomaga, da se bolje spoznamo, razumemo, presežemo težave, da se približamo sami sebi, da se vzljubimo, skratka, da zaživimo :-) . Neizmerno sem hvaležna Louise Hay, da je napisala tako čudovito knjigo, da je prišla na mojo pot in mi pomagala ( kar mi še vedno ) na moji duhovni poti ! Hvala tudi Založbi Cangura, da jo ima v svoji zbirki!

.Življenje je tvoje

Oglejte si tudi