Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

.Življenje je tvoje

Na zalogi
SKU
961-6058-03-7
Dodaj v primerjavo
Cena 12,48 €

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli. Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: "Nisem dovolj dobra", "Meni se dobre stvari ne dogajajo", "Nihče me ne mara", "Bolezni se kar lepijo name" in še na tisoče podobnih.

Dodaj na seznam želja

Življenje je tvoje

Odslovi vse svoje bolezni in v svoje življenje privabi ljubezen, srečo in bogastvo.  

Pozitivne misli

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli.

Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: "Nisem dovolj dobra", "Meni se dobre stvari ne dogajajo", "Nihče me ne mara", "Bolezni se kar lepijo name" in še na tisoče podobnih.

Louise svetuje, da se končno ustavite, se morda pogledate v ogledalo in si rečete, da se imate radi. V knjigi so naštete najbolj pogoste bolezni, njihove miselne podlage in afirmacije, s katerimi lahko te bolezni odslovimo in v svojo glavo vključimo pozitivne misli.

Sreča

Avtorica nam v svojem delu ponudi vzorec pozitivnega mišljenja in nam pokaže pot do lastne sreče. Torej sreča ni onkraj nas, temveč v nas samih. Pozitivne afirmacije so pot, kako se veseliti življenja, predvsem pa sebe, svojih lastnosti, telesa in čustev.

Mnogokrat zapiše, da se čustveno stabilna oseba čisti preteklih vzorcev in ne nosi trpkih spominov s seboj v trenutek sedanjosti. Vsakodnevno se pred ogledalom spominja, kdo je, kako se ceni in spoštuje, predvsem pa, da se ljubi takega kot je.

Spoznamo, da so življenjske tegobe le priložnost, da se iz njih naučimo, a se jim nikoli ne predamo. Da privlačimo takšne ljudi, kot smo mi sami. Torej spremenimo sebe in svoj način razmišljanja in spremenili bomo svoj način življenja. Sprememba mišljenja o nas samih in analiza ter čiščenje starih miselnih vzorcev spremeni naše življenje, spremeni nas.

Današnji čas je hiter in nikoli nimamo dovolj časa za nas same in našo srečo. A kmalu se zavedamo, da je vsaka minuta, ki jo posvetimo sebi, vredna mnogo več, kot smo si na začetku mislili. Pozitivne afirmacije, ki jih ponavljamo vsakodnevno postanejo naše vsakdanje opravilo, kot je ščetkanje zob, zjutraj in zvečer.

Ali ni lepo, če mislimo in govorimo pozitivno, se obnašamo vedno radostno in smo zadovoljni s svojim življenjem? Ljudem privoščimo vse dobro, hvaležni smo za vse dobro v našem življenju. Cenimo se in vemo, da si zaslužimo blaginjo v svojem življenju.

Louise L. Hay je odkrila recept za popolno globalno srečo, kjer ni vojn in revščine, ne terorja in zavisti. Odkrila je neumrljivo srečo vseh narodov sveta.

Louise L. Hay

``V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno. Eno sem s Silo, ki me je ustvarila. Vse kar potrebujem, da bi uspel, je v meni. Dovolim, da formula uspeha teče skozme in se udejanji v mojem svetu. Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspel. Učim se iz vsake izkušnje. Potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom. V mojem svetu je vse dobro.''

 • Vsaka oseba je stoodstotno odgovorna za vse, kar doživi. 
 • Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost. 
 • Točka moči je vedno v sedanjem trenutku. 
 • Vsako osebo muči občutek krivde in sovraštvo do same sebe. 
 • Temeljna misel vsakega od nas je: `Nisem dovolj dober.' 
 • To je le misel in misel lahko spremenimo. 
 • Najbolj škodljivi vzorci so zamerljivost, kriticizem in občutek krivde. 
 • Če se rešimo zamere, lahko ozdravimo celo raka. 
 • Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče. 
 • Pustiti moramo preteklost in odpustiti vsem. 
 • Biti moramo voljni začeti ljubiti sebe. 
 • Odobravanje in sprejemanje sebe je ključ do pozitivnih sprememb. 
 • Sami ustvarimo vsako t.i. "bolezen"  našega telesa.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6058-03-7
Leto izdaje 1994
Število strani 205
Dimenzije 13,9 x 20,4
Vezava Mehka
Izdal Založba Iskanja
Avtor Louise L. Hay
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:.Življenje je tvoje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Življenje je tvoje

Cena 12,48 €