V vrečki ni artiklov.

.Življenje kot igra

.Življenje kot igra Wayne W. Dyer

Neverjetno je, kako lahko ena sama knjiga obrne naše življenje na glavo in koliko pozitivnih sprememb lahko prinese nekaj univerzalnih resnic, ki bi nas jih morali naučiti že v šolah. Knjiga Življenje kot igra se nedvomno uvršča v sam vrh priročnikov za osebno rast, kar še dodatno potrjuje dejstvo, da je knjiga postala svetovna uspešnica, ki je natisnjena v več kot 15 milijonih izvodih. Že 9. ponatis.
 
Cena: 25,50 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-200-005-0
Leto izdaje 2018
Število strani 193
Dimenzije 15,5 x 22,5
Avtor Wayne W. Dyer
Vezava Mehka
Izdal Ganeš
Kategorija Srečno življenje in notranji mir

O avtorju

 

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

V slovenskem prevodu so doslej izšle njegove mednarodne uspešnice Verjemite in videli bosteVse, kar želite svojemu otrokuŽivljenje kot igraV 21 dneh do notranjega miru in uspeha in Ohranimo ravnovesje.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 12.09.2014

S pomočjo te knjige in še katerih, vendar

S pomočjo te knjige in še katerih, vendar prvenstveno Življenje kot igra, sem svoje življenje resnično spremenila v igro.

SIMON

Objavljeno 12.09.2014

knjiga, ki resnično spremeni življenje

knjiga, ki resnično spremeni življenje

GOST

Objavljeno 12.09.2014

knjiga me je sprostila in me naučila kako se v

knjiga me je sprostila in me naučila kako se v življenju raje igrati, kot "sekirati", pa vseeno uspeti. priporočam jo vsem, ki se raje smejejo kot stokajo, ali pa bi to vsaj raje počeli :)!

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

super napisana knjiga ki te marsikaj nauči.

super napisana knjiga ki te marsikaj nauči.

Oglejte si tudi