V vrečki ni artiklov.
Življenje! Vtisi s poti

V tej knjigi priljubljena avtorica spregovori o svojih življenjskih preizkušnjah, spopadu z boleznijo in osvobajanju psiholoških travm otroštva.

"Samo misel je, misel pa se lahko spremeni."
"Točka moči je vedno v sedanjem trenutku."
"Treba je odpuščati in pustiti preteklost za seboj."
"Človekov um je vselej povezan z brezmejnim umom."

Njen izbor pozitivnih afirmacij vam bo pomagal okrepiti samozavest za uresničitev nujnih življenjskih sprememb.
Številne po vsem svetu je navdihnila za notranje spremembe in jim pomagala znebiti se hromečih strahov, odkriti psihološke vzroke bolezni in ozdraveti.

978-961-6804-62-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/z/i/zivljenje-vtisi-s-poti.jpg 978-961-6804-62-2
17 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi

Življenje! Vtisi s poti

Življenje! Vtisi s poti Louise L. Hay

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
V tej knjigi priljubljena avtorica spregovori o svojih življenjskih preizkušnjah, spopadu z boleznijo in osvobajanju psiholoških travm otroštva. Njen izbor pozitivnih afirmacij vam bo pomagal okrepiti samozavest za uresničitev nujnih življenjskih sprememb.
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla Življenje! Vtisi s poti

ISBN 978-961-6804-62-2
Leto izdaje 2012
Število strani 219
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Louise L. Hay

    Kategorije

O avtorju Življenje! Vtisi s poti

Louise L. Hay

Louise L. Hay

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«


Več o Louise L. Hay

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).