Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zlata doba

Ni več v prodaji
SKU
3390
Cena 20,50 €
Iz Notranjosti, ki je nova dimenzija Zlate dobe, ki ukinja prostor in čas, se razodevajo znanilci Zlate dobe – stanja Zavesti in Duha, ki jih že živimo tukaj in zdaj; v času, ki so ga napovedovali preroki od začetka časov. Skozi Srca končno vstopamo v obljubljeno deželo in prvič v zgodovini človeštva pričamo procesu prizemljevanja celotne Enosti. Zlato dobo človeštva lahko izkusimo le skozi lastno Zavest, vsak zase, čeprav vanjo vstopamo po isti Poti – z obračanjem navznoter.
Dodaj na seznam želja

Iz Notranjosti, ki je nova dimenzija Zlate dobe, ki ukinja prostor in čas, se razodevajo znanilci Zlate dobe – stanja Zavesti in Duha, ki jih že živimo tukaj in zdaj; v času, ki so ga napovedovali preroki od začetka časov. Skozi Srca končno vstopamo v obljubljeno deželo in prvič v zgodovini človeštva pričamo procesu prizemljevanja celotne Enosti. Zlato dobo človeštva lahko izkusimo le skozi lastno Zavest, vsak zase, čeprav vanjo vstopamo po isti Poti – z obračanjem navznoter. Pričali bomo svetovnim spremembam, ki bodo zavestna in osebna odgovorna izbira vsakega posameznika ter hkrati kritične mase človeštva. Spremembam, ki vodijo v Zlato dobo in po katerih se le-ta oznanja.

Razpadle bodo velike svetovne religije, ki ljudi ločujejo in namesto njih bo na zmagoslavnem pohodu skozi človeška Srca zaživela brezpogojna Ljubezen. Sistemi, brez katerih si danes sveta skoraj predstavljati ne moremo, se bodo zrušili, ker bodo ljudje iz njih izstopili, ko bodo ozavestili, da jim jemljejo svobodo, dušijo enkratnost posameznika in ga omejujejo, čeprav je človek po svoji božanski naravi neomejen. Ko bodo padli sistemi, bo zaživel Človek - Enost moškega in pozabljenega ženskega principa, Enost Boga-Boginje. Človek, ki se zmore sporazumevati z drugimi ljudmi neposredno, iz Srca v Srce. Telepatsko komuniciranje bo nadomestilo množične medije in ljudje bodo obudili stvariteljsko notranje Zavedanje - »SEM«.

Zaključili bomo ciklus razodevanja Duha skozi materijo in zavestno obvladovali materijo skozi Duha. Proces utelešenja Belega Bratstva že intenzivno poteka in še bolj bo, kajti pripravljamo se na veličasten prihod Mesije – znotraj vsakega od nas! Ohranjali bomo vizijo Zlate dobe, jo zavestno in odgovorno udejanjali skozi misli, besede in dejanja, kajti le tako jo bomo nekega dne ugledali tudi s fizičnimi očmi na planetu Zemlja in v vseh svetovih...

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-90966-6-5
Leto izdaje 2005
Število strani 193
Dimenzije 14,5 x 21,8
Izdal Keter - Center Boga
Avtor Anita Škof
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zlata doba
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zlata doba

Cena 20,50 €