Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zlati tarot (78 kart + priročnik + vrečka za kart)

Ni več v prodaji
SKU
14018
Vroča cena 18,00 €
Prihranek 12,00 € (-40%)
Redna cena 30,00 €
Dobrodošli v čarobni starodavni svet simbolov! Miti, pravljice in legende se že milijone let odvijajo v čarobnem svetu domišljije, polnem čudežev, na meji med stvarnostjo in sanjami. Zlati tarot vas vabi k raziskovanju čarobnega sveta, v katerem brezčasni simboli in arhetipi oživijo ter se pojavijo med nami kot lepe kraljične, drzni vitezi in mistični modreci.
Dodaj na seznam želja
Dobrodošli v čarobni starodavni svet simbolov! Miti, pravljice in legende se že milijone let odvijajo v čarobnem svetu domišljije, polnem čudežev, na meji med stvarnostjo in sanjami. 

Zlati tarot vas vabi k raziskovanju čarobnega sveta, v katerem brezčasni simboli in arhetipi oživijo ter se pojavijo med nami kot lepe kraljične, drzni vitezi in mistični modreci. Znan ilustrator Ciro Marcheti je ta vizionarski tarot ustvaril s pomočjo digitalnih umetniških tehnik. Navdihnila sta ga simbolizem in struktura Rider-Waite tarota in ustvaril je živo, energijsko polno, moderno različico enega najbolj znanih in uporabljanih kompletov tarot kart. 

Spremni priročnik vas nauči umetnosti polaganje kart. Razkrije vam vse, kar potrebujete za zanesljivo razbiranje pomenov z globokimi uvidi. Naj vas karte Zlatega tarota popeljejo v čarobni in čudežni svet simbolov. Knjiga, 78 kart in vrečka za karte.
Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Synergie
Avtor Barbara Moore, Ciro Marchetti
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zlati tarot (78 kart + priročnik + vrečka za kart)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zlati tarot ( 78 kart + priročnik + vrečka za karte

Vroča cena 18,00 €
Prihranek 12,00 € (-40%)
Redna cena 30,00 €