Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zlom tehniziranega sistema

Na zalogi
SKU
9789617033830
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

Poglavitna napaka človeka je, da se postavi v vlogo nedejavnega opazovalca, ki kot začaran strmi v zrcalo realnosti in ni sposoben odvrniti svojega pogleda. Kot bi bil biotelevizor, gleda televizijsko oddajo, ki mu je bila vsiljena od zunaj. Zakaj se to dogaja, boste razumeli, ko boste prebrali to knjigo.

Dodaj na seznam želja

Vadim Zeland

Da bi ustvarili svoj svet, ne smete gledati na zunanji ekran (v zrcalo), temveč na notranji (vase). Ne sprejemajte tujih oddaj, temveč si prizadevajte oddajati svoje. 

Tehnizirani sistem je v svojem bistvu dosledno razdiralen, tako glede biosfere našega planeta kakor tudi človeka samega. Toda v svetu vse stremi k ravnovesju, za vsako dejanje, ki ruši harmonijo, se vedno najde nasprotna učinkovina. V taki dejavnosti se rojeva Sila, ki jo je Vadim Zeland omenjal. Ne gre za to, da bi morali zlomiti sistem. Najverjetneje je kaj takega neizvedljivo, razen če bi sistem uničil sam sebe ali bi ga zlomila neka obsežna naravna katastrofa.  

Toda še vedno obstaja možnost povečanja kakovosti našega lastnega življenja, če človek pozna načela delovanja sistema in pravila igre, ki niso bila nikoli objavljena. Lahko ste v sistemu in ga izrabljate za svoje cilje ter se obenem izmaknete vpetosti vanj.  

Poskušajte si predstavljati drugo sliko. Vaša zavest je svobodna in čista. Energije imate za stopnjo več kot drugi. Prenehali ste misliti »tako kot vsi« in delati »tako kot vsi«. Izstopili ste iz vrste, ne da bi jo zapustili. Pretvarjate se, da ste sanjač, čeprav ste v resnici prebujeni. Dobro se zavedate, da vsi okoli vas spijo, vi pa ste budni.

Tisti, ki stopi iz obče vrste, pridobi velike prednosti:
  • S strani lahko pogleda, kam korakajo vsi drugi.
  • Otrese se »ščipalk« in stereotipov družbenega okolja.
  • Nauči se videti in razumeti tisto, česar drugi ne vidijo in ne razumejo.
  • Preneha, konec koncev, stremeti biti prvi, temveč hoče postati edinstven. 

Ko se boste osvobodili omejitev in pogojenosti, ki vam jih je vsilil sistem, boste dobili priložnost, da se mu maščujete za prejšnjo uravnilovko v svoji glavi. Vi ste edinstveni in zdaj že tudi svobodni. To je čudovit privilegij. Izrabite to svojo prednost. 
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033830
Leto izdaje 2019
Število strani 471
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zlom tehniziranega sistema
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zlom tehniziranega sistema

Cena 29,90 €