Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zmešnjava na športnih igrah

Na zalogi
SKU
9789617129052
Dodaj v primerjavo
Cena 21,00 €

Knjigo krasijo barvne in duhovite ilustracije, s posebnim čutom za detajle in otroško domišljijo, ki so delo mlade ilustratorke Zine Džamastagić. Z njeno pomočjo so oživele posebnosti tekmovanja in nekaterih najzanimivejših športnih disciplin, kar je odlična iztočnica za nadaljnje raziskovanje.

Dodaj na seznam želja

Naš planet je poln nenavadnih čudes. Eno najbolj vznemirljivih je prav gotovo tekmovanje. Ne verjameš? Odpri knjigo in se prepričaj!

Zmešnjava na športnih igrah je zabavna in poučna zgodba, ki odpira vprašanja tekmovanja, truda in uspeha. Ni važna zmaga, pomembno pa je, da se potrudiš, kajne? No, in to, da se zabavaš. Ali se tudi ti držiš kot kisla limona, če ti kaj ne uspe?

Zgodba izhaja iz dejstva, da je vsak od nas dober v nečem. Le malo je treba vaditi in ob neuspehu ne odnehati, pa ti bo uspelo.

Nekateri so dobri v športu, drugi v branju, tretji pa v povzročanju zmešnjav.

V čem si dober ti?

Ob koncu knjige otroke čakajo še miselne zanke - uganke, ki spodbudijo miselno aktivnost naših mladih bralcev in poslušalcev.

IZ KNJIGE:

Ali veš, da v naravi med seboj tekmujejo tudi živali in drevesa? Ja, tudi drevesa. Neverjetno, kajne? Drevesa med seboj tekmujejo, katero bo dobilo več sončne svetlobe, živali pa za prostor, hrano ali srčno izbranko. V naravi je življenjsko pomembno, kdo zmaga, pri ljudeh pa ni ravno tako. Naša tekmovanja so drugačna in zato so mi všeč. Ni važna zmaga, pomembno je le, da se potrudiš. Zato se jaz, tudi če nisem prva, počutim zelo dobro, ko po naporu in trudu prispem na cilj. Moj bratec brin pa je drugačnega mnenja. On hoče biti vedno in povsod prvi. Star je toliko kot jaz. Dvojčka sva. Devet mesecev sva se skupaj gnetla v maminem trebuhu. Zagotovo je skočil iz njega in zaklical: »Zmagal!« Butec. Seveda se drži kislo kot limona, ko ga prehitim. A potem hoče ponovno tekmovati.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617129052
Leto izdaje 2021
Število strani 42
Dimenzije 21,0 x 30,0
Vezava Trda
Izdal Založba Primus
Avtor Anita Grubar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zmešnjava na športnih igrah
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zmešnjava na športnih igrah

Cena 21,00 €