Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zmigaj se!

Na zalogi
SKU
9789610156260
Dodaj v primerjavo
Cena 22,98 €

Včasih ste z lahkoto čepeli, se v predklonu dotaknili do tal, naredili preval, danes pa se opazlili, da je takšno početje težje. Britanski gibalni trener je prepričan, da si lahko gibljivost – ne glede na starost! – ponovno pridobite. S priročnikom Zmigaj se! vas bo popeljal skozi kratkočasne vaje, s katerimi boste postali bolj razgibani.

Dodaj na seznam želja

Gibljivost

Gibljivost je motorična sposobnost doseganja maksimalnih amplitud gibov v posameznem sklepu oz. sklepnemu sistemu. Predstavlja pomemben dejavnik optimalne telesne pripravljenosti posameznika tako v vsakodnevnih situacijah (npr. predklon pri zavezovanju vezalk...) kot tudi v športu. Primerna stopnja gibljivosti brez dvoma vpliva tudi na splošno dobro počutje (mišična sproščenost), uspešno osvajanje tehnike in ekonomičnost gibanja, preventivno zmanjša poškodbe (npr. bolečine v ledvenem delu hrbtenice), pomaga pri izboljšanju telesne drže in s tem posledično vpliva na estetiko gibanja, itd.

Včasih ste z lahkoto čepeli, se v predklonu dotaknili do tal, naredili preval ... Britanski gibalni trener je prepričan, da si lahko gibljivost – ne glede na starost! – ponovno pridobite. S priročnikom Zmigaj se! vas bo popeljal skozi kratkočasne vaje, s katerimi boste postali bolj razgibani.


Gibljivosti namreč ne izgubimo zaradi let, ampak zaradi sedenja. Posledica so težave s hrbtenico, mišicami in sklepi, ki vodijo v kronične bolečine. Toda bolečina ni nujna! Gibalni trener Roger Frampton vas bo strokovno popeljal skozi kratkočasne vaje, ki vam bodo vzele samo 10 minut.

Ne pozabite: človeško telo je ustvarjeno za gibanje, zato si povrnite gibljivost, ki vam je prirojena, z zgolj 10 minutami zabavne vadbe na dan!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610156260
Leto izdaje 2020
Število strani 160
Dimenzije 19,3 x 23,5
Vezava Poltrda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Roger Frampton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zmigaj se!
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zmigaj se!

Cena 22,98 €