Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

.Znamenja od zgoraj

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-226-995-1
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €

Vaši angeli so vedno na vaši strani in vselej govorijo z vami - zlasti, kadar uslišijo vaše molitve. Ko je vaše življenje v vrtincu stresa, morda ne slišite njihovih mehkih angelskih glasov, ki se pojavljajo v obliki intuitivnih občutkov in misli. V tovrstnih primerih ta nebeška bitja - angeli - ponesejo svoja sporočila na bolj otipljivo raven in vam pošljejo znamenja od zgoraj.

Dodaj na seznam želja

Angeli

Naučite se prepoznati znamenja od zgoraj, ki nam jih pošiljajo angeli in so vselej vsenaokrog nas. Angeli nam namreč dajejo sporočila kot vodnik pri sprejemanju življenjskih odločitev.

V še eni v nizu knjig odlične Doreen Virtue nas avtorica tokrat popelje v svet angelskih sporočil. V knjigi nas nauči, kako zaprositi, prisluhniti in prepoznati angelske odgovore in sporočila.

Ko boste prebrali knjigo, boste bolje razumeli, kako angele prositi za znamenja, in izvedeli več o posebnih molitvah za vaša razmerja, kariero, zdravje in druga ključna področja vašega življenja.

Iz resničnih zgodb o tem, kako so angeli uslišali molitve z nedvoumnimi znamenji njihove ljubezni in zaščite, pa boste prejeli toplino in uteho, ki jo vsak kdaj potrebuje.

Vaši angeli so vedno na vaši strani in vselej govorijo z vami - zlasti kadar uslišijo vaše molitve. Ko je vaše življenje v vrtincu stresa, morda ne slišite njihovih mehkih angelskih glasov, ki se pojavljajo v obliki intuitivnih občutkov in misli. V tovrstnih primerih ta nebeška bitja - angeli - ponesejo svoja sporočila na bolj otipljivo raven in vam pošljejo znamenja od zgoraj.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-226-995-1
Leto izdaje 2010
Število strani 179
Dimenzije 13,0 × 16,5
Vezava Trda
Izdal Karantanija
Avtor Charles Virtue, Doreen Virtue
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:.Znamenja od zgoraj
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

.Znamenja od zgoraj

Cena 23,00 €