V vrečki ni artiklov.
.Znamenja od zgoraj

Angeli

Naučite se prepoznati znamenja od zgoraj, ki nam jih pošiljajo angeli in so vselej vsenaokrog nas. Angeli nam namreč dajejo sporočila kot vodnik pri sprejemanju življenjskih odločitev.

V še eni v nizu knjig odlične Doreen Virtue nas avtorica tokrat popelje v svet angelskih sporočil. V knjigi nas nauči, kako zaprositi, prisluhniti in prepoznati angelske odgovore in sporočila.

Ko boste prebrali knjigo, boste bolje razumeli, kako angele prositi za znamenja, in izvedeli več o posebnih molitvah za vaša razmerja, kariero, zdravje in druga ključna področja vašega življenja.

Iz resničnih zgodb o tem, kako so angeli uslišali molitve z nedvoumnimi znamenji njihove ljubezni in zaščite, pa boste prejeli toplino in uteho, ki jo vsak kdaj potrebuje.

Vaši angeli so vedno na vaši strani in vselej govorijo z vami - zlasti kadar uslišijo vaše molitve. Ko je vaše življenje v vrtincu stresa, morda ne slišite njihovih mehkih angelskih glasov, ki se pojavljajo v obliki intuitivnih občutkov in misli. V tovrstnih primerih ta nebeška bitja - angeli - ponesejo svoja sporočila na bolj otipljivo raven in vam pošljejo znamenja od zgoraj.

978-961-226-995-1 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/n/znamenja_od_zgoraj.jpg 978-961-226-995-1
23 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

.Znamenja od zgoraj

.Znamenja od zgoraj Charles Virtue Doreen Virtue

Angelska sporočila kot vodnik pri sprejemanju življenjskih odločitev

Vaši angeli so vedno na vaši strani in vselej govorijo z vami - zlasti, kadar uslišijo vaše molitve. Ko je vaše življenje v vrtincu stresa, morda ne slišite njihovih mehkih angelskih glasov, ki se pojavljajo v obliki intuitivnih občutkov in misli. V tovrstnih primerih ta nebeška bitja - angeli - ponesejo svoja sporočila na bolj otipljivo raven in vam pošljejo znamenja od zgoraj.
Cena: 23,00 €
TOP 100

Podrobnosti artikla .Znamenja od zgoraj

ISBN 978-961-226-995-1
Leto izdaje 2010
Število strani 179
Dimenzije 13,0 × 16,5
Vezava Trda vezava
Izdal Karantanija
Avtor Charles Virtue
Doreen Virtue

O avtorju .Znamenja od zgoraj

Doreen Virtue

Doreen Virtue

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o temah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. V slovenščini je izšlo že več kot 20 njenih knjig ter kart.

Več o Doreen Virtue

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Anonimen

Objavljeno 20.06.2018

Zelo zanimiva knjiga, ki ti da misliti. Šele ob

Zelo zanimiva knjiga, ki ti da misliti. Šele ob prebiranju le-te spoznaš, da ti angeli ves čas stojijo ob strani, le prepoznati jih morate.

.Znamenja od zgoraj

Oglejte si tudi