V vrečki ni artiklov.
Znanje je v tebi

Čutite razliko? Zdaj niste več žrtev. Ne glede na okoliščine, ki jih preživljate, se vedno lahko vprašate: »Mi to koristi?« In če vam ne, se lahko odločite, da boste v prihodnje ravnali drugače, da si ne boste več ustvarjali novih problemov. Tukaj in zdaj natančno veste, kaj morate za to storiti, in prav vse potrebno imate v tem trenutku pri roki. Tako živi Zavest, medtem ko se ego valja v depresiji in druge krivi za lasten propad. 

Če je ego zgubljen, kaj se to vas tiče? To niste vi. Vaša čustva, misli, spomini in travme so samo vaš privid. Samo film, ki ga predvaja vaš um. Vi ste tisti, ki gleda ta film, ki dopusti ta čustva in izbere te misli. Ko se tega zavete, postane življenje neskončno zanimivo. Z mislimi se lahko vozite kot z mestnimi avtobusi. Če vas ne peljejo v pravo smer, enostavno prestopite. Odvržete vse, kar ni vaše, z izdihom odpustite, česar ne potrebujete več. Brez analize, brez oklevanja in za vse večne čase. 

Nehajte si domišljati, da sta življenje in duhovnost nekaj blazno resnega. Vse je le igra, zato si ničesar ne ženite k srcu, nikomur ne zamerite. Bodite neugnani in razposajeni kot otrok. Prepustite se toku, dopustite življenju, da vam prinese rešitev.

Na slepo srečo odprite to knjigo, in dobili boste odgovor na zastavljeno vprašanje, dobili boste praktične napotke za vsak dan posebej. Ko preberete sporočilo, zaprite oči, globoko vdihnite in si glasno oddahnite: »Haaaaaaa …« Kaj občutite? Se vam že pričenja svitati, kaj bi bilo najbolje storiti?

Na ta način se vsak dan pogovarjajte sami s sabo, in zvedeli boste, kdo ste, spoznali boste, kakšno vsemogočno bitje v resnici ste. 

9789617060072 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/z/n/znanje_je_v_tebi.jpg 9789617060072
17 EUR 2021-07-28 Zaloga: Na zalogi

Znanje je v tebi

Znanje je v tebi Ivan Bavčević

Praktične vaje in rešitve za vsak dan

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
Življenju je vseeno, kaj ste izbrali, kaj dela vaša osebnost z imenom in priimkom, zaradi česa trpite, na kaj ste ponosni, kakšno zgodovino imate in kakšna pričakovanja. Življenje od vas zahteva le, da se zavete, da ste vse to sami izbrali. Da to občutite in ste pripravljeni nositi posledice. Kajti, šele ko se tega zavete, se vam posveti tudi, da edino vi lahko kaj spremenite. 
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla Znanje je v tebi

ISBN 9789617060072
Leto izdaje 2019
Število strani 161
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Chiara
Avtor Ivan Bavčević

O avtorju Znanje je v tebi

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).