Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zverjasec (knjiga + DVD)

Na zalogi
SKU
9789610133957
Dodaj v primerjavo
Cena 19,95 €

Zverjasec je mednarodni založniški fenomen. Od marca 1999, ko je slikanica angleške pesnice Julie Donaldson in nemškega ilustratorja Axla Schefflerja prvič prišla med bralce, so jo po vsem svetu prodali v več kot 4 milijonih izvodov.

Dodaj na seznam želja

Zverjasec

Kaj storiti, če si drobna miška – gozd pa poln živali, ki se jim zdiš primeren obrok …? No, miška si hitro izmisli prijatelja, z »okli kot noži, kremplji  postrani, strašne čeljusti in grozni čekani!« Pravi pravcati zverjasec torej. Tako ji uspe prestrašiti svoje plenilce, da postane gozd zanjo prijetno varen. Dokler ne sreča … čisto pravega, čisto zaresnega zverjasca, ki ima od vsega najraje miške »s kruhom, ki se ga popeče«!!!  Kaj storiti, če si drobna miška – gozd pa poln živali, ki se jim zdiš primeren obrok …? 

"Samo da miška stegne tačke iz brloga – že bi jo lisica, sova in kača radi pohrustali za zajtrk. Miška si izmišljuje, da se ji mudi k strašnemu zverjascu, ki najraje malica lisice na žaru, sladoled v sovjem soku in pražene kače. Živali se strahoma razbeže. Miška se smeje, zverjasca sploh ni! Potem pa ga sreča, in to zelo lačnega. Bo ugnala tudi njega? Zabavno in iskrivo!"

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610133957
Leto izdaje 2014
Število strani 28
Dimenzije 27,6 x 22,1
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Julia Donaldson
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zverjasec (knjiga + DVD)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zverjasec (knjiga + DVD)

Cena 19,95 €