V vrečki ni artiklov.
Zvezda si

Samopodoba

Otroci navežejo tesna prijateljstva, prvič preizkusijo znanje in spretnosti na testih, močneje se začno zavedati svojega telesa in svojo privlačnost primerjati z drugimi. Mnogi začnejo uporabljati družbena omrežja, prvič v življenju občutijo pritisk vrstnikov in morda že vstopijo v obdobje pubertete, ki jo spremljajo nihanja razpoloženja. Zato ni presenetljivo, da imajo z izzivi odraščanja lahko težave in da pri nekaterih otrocih to vpliva na njihovo samopodobo.

Ta knjižna uspešnica je preprost in zabaven delovni zvezek za otroke, ki ga lahko izpolnjujejo sami ali skupaj s starši ali skrbniki. Združuje dokazano učinkovite metode kognitivno-vedenjske terapije, ki jih uporabljajo otroški psihologi v šolah, in preproste vaje, s katerimi se bo vaš otrok naučil izboljšati svojo samopodobo.

Vaš otrok bo s pomočjo Bopa – prijaznega in spodbudnega lika, s katerim se lahko poistoveti – delal zabavne in simpatične vaje, med katerimi se skrivajo številni koristni nasveti, navdihujoče trditve in praktične informacije za starše.

  • Ali se vaš otrok pogosto počuti osamljenega in se težko vklopi v družbene situacije?
  • Ga skrbi, kaj si ljudje mislijo o njem, ali pa ni prepričan, kako se počuti glede sebe?

To morda kaže, da ima slabo samopodobo.

Ta knjiga mu bo pri tem v veliko oporo in mu bo pomagala, da začne zaupati vase in postane samozavesten!

»Ta knjiga je odličen delovni zvezek, preprost in poln zabavnih likov ter vaj, ki bodo otrokom všeč in jim bodo pomagali razumeti, kaj je samopodoba. Vaje otroku omogočijo, da se začne zavedati svojih čustev in miselnih procesov. Spodbujajo ga, da se osredotoča na lastnosti in vire, ki jih že ima, hkrati pa ga podpirajo, da z majhnimi, obvladljivimi koraki preizkuša nova vedênja.

Knjiga otrokom pomaga razumeti in ceniti njihovo edinstvenost in edinstvenost drugih, obenem pa prepoznavati, kakšni prijatelji so pravi in kakšni ne. Raziskuje ključne dejavnike, kot je telesna samopodoba, in poudarja pomembnost zdravega življenjskega sloga za dobro počutje. Vključeni so tudi uvod v nežno meditacijo in vaje čuječnosti, kar otroku omogoča neposredno doživljanje sedanjosti s telesom in čuti; s tem se nauči dostopati do miru in zadovoljstva, ki sta vedno v njem.

Knjigo toplo priporočam kot učinkovito orodje, ki ga starši lahko uporabijo za podporo otroku, da se bolje spozna in da predela ter preseže težave s samozavestjo in samopodobo, kar mu bo omogočilo, da bo v polnosti zasijal tak, kot je.«

Amanda Ashman-Wymbs, svetovalka in psihoterapevtka

9789617129007 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/z/v/zvetda-si.jpg 9789617129007
17.9 EUR 2021-12-04 Zaloga: Na zalogi

Zvezda si

Zvezda si Poppy O'Neill

Vodnik za izboljšanje samopodobe za otroke

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 89 zlatnikov = 0,89 €.
Knjiga je namenjena otrokom od sedmega do enajstega leta starosti, saj se v tem obdobju zgodi marsikaj, kar lahko vpliva na otrokov občutek lastne vrednosti.
Cena: 17,90 €

Podrobnosti artikla Zvezda si

ISBN 9789617129007
Leto izdaje 2021
Število strani 144
Dimenzije 15,3 x 20,3
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Poppy O'Neill

O avtorju Zvezda si

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Zvezda si

Cena: 17,90 €
Zvezda si

Oglejte si tudi