Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zvezdančice

Na zalogi
SKU
978-961-7103-18-2
Dodaj v primerjavo
Cena 26,90 €

Zbirka najlepših otroških ugank in pesmi sodobne slovenske pesmice Zvezdane Majhen je poklon pesnici ob njeni 70-letnici. V prečudoviti knjigi je doma poezija, ki združuje pesničino in bralčevo željo, da bi se približala lučki resnice in lepote, ki kot kresnička sveti v mrak neznanja in velikokrat preveč vsakdanjega vsakdanjika.

Dodaj na seznam želja

Zvezdančice združujejo radost razvozlavanja ugank, odkrivanje in sprejemanje sveta otroka in njegovega odraščanja ter čudenje stvarnosti, ki ni v lasti človeka, a vanjo vsi skupaj vse prevečkrat posegamo: si jo prilaščamo, jo  spreminjamo, namesto da bi jo najprej in predvsem občudovali. Preplet besed in podob skicira poteze sveta sodobnega otroka in drugih bitij, ki so nam, otrokom in odraslim, sosedje – le na drugem travniku ali v bližnjem gozdu ali na nebu živijo.

Ta preplet je nekaj posebnega, saj so za ilustracije poskrbele kar tri izvrstne umetnice in tako so Zvezdančice pravzaprav tri knjige v eni. Ob prebiranju besed je nujno, da se bralci potopijo tudi v podobe, ki odpirajo povsem nove dimenzije domišljije.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7103-18-2
Leto izdaje 2020
Število strani 132
Dimenzije 21,0 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Pivec
Avtor Zvezdana Majhen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zvezdančice
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zvezdančice

Cena 26,90 €