Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Zvezdna (telo)vadba

Na zalogi
SKU
9789619337851
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €
"Zakaj tak naslov? Zato, ker je vsak od nas zvezda. Tu smo, da svetimo – zase in drugim. Mali priročnik pa preprosto zaradi tega, ker kot bivša športnica (gimnastika) vem, da iz malega raste veliko. Priročnik je knjiga, ki naj bi jo resnično imeli pri roki, vanjo večkrat pokukali in jo uporabljali." (Avtorica, Jana Bone)
Dodaj na seznam želja

Janja Bone, športnica po duši, zdravstven in pedagoški delavec po prepričanju, zdaj svojim vlogam v življenju dodaja še eno - pisateljica.

Ena njenih strasti v življenju je učenje. Končala je študij delovne terapije in Waldorfske zdravilne pedagogike, k tem znanjem, izkušnjam in veščinam pa je dodala še izobraževanja shiatsu terapije, kraniosakralne biodinamike, nevrolingvističnega programiranja (NLP) in čuječnosti (angl. mindfulness). Svoje izkušnje in znanja je nabirala tako doma kot v tujini (VB, Brazilija, Švica). Prav vsa potovanja so potrdila njeno prepričanje, da smo vsi lahko zdravi in da obstajajo načini, ki nam dobro počutje in zdravje omogočajo.

Pri svojem delu je velikokrat ubirala še neprehojene poti in razvila svoj pristop k skrbi za zdravje in osebnostno rast. Ta pristop je poimenovala transpersonalna manualna terapija, ki povezuje telo in um (angl. bodymind). Nekaj iz tega pristopa lahko okusite tudi v priročniku, ki je pred vami. Janja vsa svoja znanja naprej preizkusi na sebi in svojih domačih, zato lahko trdimo, da Janja živi (in piše) to, kar dela in uči. Vaje in nasveti v priročniku so življenjsko uporabni, zato lahko z njeno pomočjo vsak postane aktiven upravljalec svojega življenja.


Avtorica o knjigi

Zakaj tak naslov? Zato, ker je vsak od nas zvezda. Tu smo, da svetimo – zase in drugim. Mali priročnik pa preprosto zaradi tega, ker kot bivša športnica (gimnastika) vem, da iz malega raste veliko. Priročnik je knjiga, ki naj bi jo resnično imeli pri roki, vanjo večkrat pokukali in jo uporabljali.

Priročnik je razdeljen na teoretični in praktični del, skozi katerega se naučimo razumeti bodymind povezavo. Vsebuje enostavne vaje s fotografijami, ki so primerne za vsako starost, ter preizkušene (na lastni koži) napotke, ki pomagajo pri oblikovanju zdravega telesa in duha.

Zvezdna vadba je revitalizacijska psihofizična (bodymind) vadba, ki podpira zdravje in krepi vitalnost. Je vadba, kjer vadimo pametneje, ne težje. Cilj zvezdne (bodymind) vadbe je, da izgradimo sijoče zdravje in izoblikujemo življenjski stil dobrobitja.

Vadba je lahko sestavni del naših vsakodnevnih opravil. V svoj urnik jo lahko vnesemo prav tako kot hranjenje, umivanje in spanje… Skrivnost fizičnih aktivnosti je v zadovoljstvu.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619337851
Leto izdaje 2014
Število strani 128
Dimenzije 25,5 x 20,5
Vezava Mehka
Izdal Založba Vita
Avtor Jana Bone
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Zvezdna (telo)vadba
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Zvezdna (telo)vadba

Cena 29,00 €