V vrečki ni artiklov.
Zvočne meditativne pravljice CvetličneVile Flore

Pravljice

Dejstvo je, da starši, skrbniki, varuhi, učitelji in vzgojitelji za svoje otroke in za otroke s katerimi smo v stiku, želimo le najboljše. Predati jim želimo prave vrednote, a včasih nam preprosto zmanjka energije, znanja in tudi idej, da bi slednje storili na otroku prijazen, zabaven in predvsem varen način.

Dejstvo pa je tudi, da otroci obožujejo pravljice. Zelo radi se poistovetijo s pravljičnimi junaki in v svojih malih glavicah burijo svojo domišljio in s tem tudi samozavest, pogum in svoje zmožnosti.

Kaj pa se zgodi, ko združimo pravljice in učenje vrednot skupaj?

Takrat pridejo na plano pravljice o CvetličniVili Flori. Njeno pravo ime je pravzaprav FlowerFairy Flora in je najboljša prijateljica vseh otrok in odraslih, ki želimo tem otrokom pomagati, da odrastejo v čustveno, fizično, mentalno in duhovno stabilno osebnost, ki svoje življenje živi v ravnovesju. Pa ne samo to, pravljice CvetličneVile Flore otroku nudijo tudi varen prostor za izražanje svojih strahov, težav, izzivov, bolečin, čustev in svojih najbolj skritih želja.

Zvočne pravljice so razdeljene na tri segmente, ki podprejo določen del dneva in pomagajo doseči stanje, ki je za tisti del dneva najbolj zaželeno. Poleg tega pa boste s pomočjo pravljic prišli v stik s svojim otrokom in z njegovimi strahovi, bolečinami in željami tudi odrasli. Otrok se bo naučil še, kako doseči stik s seboj in tudi dejstva, da je sam ustvarjalec svojega dneva in posledično tudi stabilne prihodnosti.

PRAVLJICE ZA DOBRO JUTRO se predvajajo zjutraj in otroku pomagajo ustvariti pozitivno naravnanost, da lažje pluje skozi dan in bolje opravi vse obveznosti, ki ga čakajo v tem dnevu. Morda je pred njim kakšen preizkus znanja ali pomemben nastop. Če se že zjutraj mentalno pripravi na dober izid in ustvari višjo vibracijo svojega počutja, je uspeh zagotovljen.

PRAVLJICE ZA SPROŠČEN DAN so namenjene družnemu poslušanju, ustvarjanju in učenju vrednot. Predvajajo se tekom dneva in lepo dopolnijo otroško druženje, ki posledično mine bolj umirjeno, brez nepotrebnega vreščanja in v medsebojnem sodelovanju otrok in odraslih.

PRAVLJICE ZA LAHKO NOČ otroka pred spanjem umirijo in mu ponudijo varno zavetje, da izrazi vse, kar se mu je v dnevu zgodilo neprijetnega, da podeli veselje o prijetnih stvareh in da izrazi svoje želje, strahove in bolečine. Namen je, da otrok pred spanjem odloži vse, kar bi mu utegnilo povzročati neprijetno noč in neprijetne sanje ali celo nespečnost.

Pri poslušanju pravljic CvetličneVile Flore, ste v prednosti tako odrasli, kot tudi otroci in to je tisto kar šteje. Na koncu se vsi počutite bolje, bolj sproščeno, bolj motivirano, bolj povezano s samim seboj in med seboj.

PAKET ŠESTIH PRAVLJIC v enem jeziku –  Paket vsebuje šest pravljic v slovenskem ali angleškem jeziku, ki zajemajo vse sklope pravljic, torej pravljico za dobro jutro, pravljico za sproščen dan, 3 pravljice za lahko noč in pravljico za najstnice. Vse pravljice prejmete na ključku, preko katerega lahko vsebino prenesete na vaše elektronske naprave.

PAKET ŠESTIH PRAVLJIC v obeh jeziku Paket vsebuje po šest pravljic v slovenskem in angleškem jeziku, skupno torej 12 pravljic, ki zajemajo vse sklope, torej pravljico za dobro jutro, pravljico za sproščen dan, 3 pravljice za lahko noč in pravljico za najstnice. Vse pravljice prejmete na ključku, preko katerega lahko vsebino prenesete na vaše elektronske naprave.

Primer slovenske pravljicehttps://soundcloud.com/maja-kri-nar/cvetlicna-vila-flora-v-samorogovi-dezeli

Primer angleške pravljice: https://www.youtube.com/watch?v=HczciKldJUQ&t=13s

154561263 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/f/l/flora_prozorno-ozadje_manj_a.png
59 EUR 2020-06-02 Zaloga: Na zalogi

Zvočne meditativne pravljice CvetličneVile Flore

Zvočne meditativne pravljice CvetličneVile Flore

* Obvezna polja

Flora je najboljša prijateljica otrok in odraslih, zato bo jutro, dan ali večer olajšala vsem. Zvočne meditativne pravljice niso čisto običajne pravljice, saj poleg učenja vrednot, otroka učijo tudi o pomenu poglobljenega dihanja in stika s seboj. Otroci bodo odraslim posredno predali svoje skrbi in izzive, slednji pa bodo tako imeli odličen vir informacij o tem, s čim se otrok sooča v svoji notranjosti.
Cena: 59,00 €

Podrobnosti artikla Zvočne meditativne pravljice CvetličneVile Flore

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).