V vrečki ni artiklov.
101 feng šuj nasvet za vaš dom

Zdaj lahko tudi vi v svojem domu ustvarite majhne spremembe, ki vas ne bodo stale veliko denarja in ki lahko spremenijo vaše življenje.

Feng šuj

Feng šuj je kompleksen in celosten sistem teorije in prakse, ki temelji na predpostavki, da lahko vsaka stvar v našem okolju bodisi spodbuja bodisi zavira vitalno energijo. Ta veda, ki so jih Kitajci razvili pred več kot 4000 leti, postaja vse bolj popularna tudi na Zahodu kot nov pristop k notranjemu oblikovanju.

Medtem ko je mnogo knjig o feng šuju namenjenih zgolj lastnikom hiš, je ta svetovna uspešnica namenjena tudi podnajemnikom in lastnikom stanovanj, saj načela feng šuja razloži tudi na ravni sob in ne zgolj celotne hiše.

V knjigi boste našli 101 uporaben nasvet, nasveti pa so logično podani glede na prostore v hiši, zato boste knjigo zlahka uporabili, kadar boste želeli nekaj spremeniti ali dodati novo opremo ali okrasni predmet. Poleg nasvetov pa boste v knjigi našli tudi ogromno uporabnih informacij, zakaj so načela feng šuja takšna, kot so, zaradi česar se boste izognili marsikateri napaki, na primer postavitvi več ogledal v svojo spalnico.

Uredite si dom

Če pravkar kupujete hišo ali stanovanje, se boste naučili, kaj je pomembno pri tlorisu, na kaj biti pozorni pri domu v eni ali več etažah, stopnicah, postavitvi vhodnih vrat in še več.

Če želite izboljšati svoj trenutni dom, pa se boste naučili, zakaj trenutno oblikovanje morda ustvarja negativno energijo in kako lahko to spremeniti z nekaj majhnimi spremembami.

S tem čudovitim in praktičnim priročnikom za začetnike, ki vas bo naučil opremiti vsako sobo posebej, boste v hipu v svoj dom vnesli pozitivno energijo in harmonizirali njegove elemente.

Odkrijte preproste načine, kako odpraviti težave, ne da bi za to morali zapraviti denar za drage prenove!

Harmonija doma

Knjiga 101 feng šuj nasvet za vaš dom vas bo naučila, kako svoj dom preobrazite v magnet za srečo in obilje. Z ustvarjanjem majhnih sprememb boste uporabili univerzalne sile in v svoje življenje povabili zdravje, bogastvo in zadovoljstvo.

Prestavite pohištvo za večje ravnovesje in harmonijo …. Obesite vetrni zvonček za več pozitivne energije … Dodajte v spalnico rastlino za boljši pretok energije … Spoznajte starodavne kitajske rešitve in opazujte, kako se bo vaše življenje spremenilo med vašim učenjem:

  • kako oceniti trenutno feng šuj energijo v svojem domu;
  • kako na kreativne načine uporabiti kristale, barve, ogledala in razporeditev pohištva za pritegnitev več pozitivne energije v svoje življenje;
  • kaj storiti z negativno energijo, ki morda prihaja od vaših sosedov;
  • kako s fontanami in akvariji privabiti denar.
978-961-94541-7-6 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/n/untitled_1_28_6.jpg 978-961-94541-7-6
22.93 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi
-4%

101 feng šuj nasvet za vaš dom

101 feng šuj nasvet za vaš dom Richard Webster

Preobrazite svoj dom v magnet za srečo in obilje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 160 zlatnikov = 1,60 €.
S tem čudovitim in praktičnim priročnikom za začetnike, ki vas bo naučil opremiti vsako sobo posebej, boste v hipu v svoj dom vnesli pozitivno energijo in harmonizirali njegove elemente. Odkrijte preproste načine, kako urediti svoj dom po feng šuj metodi, ne da bi za to morali zapraviti denar za drage prenove!

Vroča cena: 22,93 €

Prihranek: 0,97 € (4%)

Redna cena: 23,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla 101 feng šuj nasvet za vaš dom

ISBN 978-961-94541-7-6
Leto izdaje 2019
Število strani 180
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Richard Webster

O avtorju 101 feng šuj nasvet za vaš dom

Richard Webster

Richard Webster

Richard Webster je mentalist, hipnotizer in avtor več kot 75 knjig s področja duhovnosti, ki so prejele številne nagrade in se prodale v več milijonskih nakladah. Tematike, o kateri piše, med drugim obsegajo feng šuj, jasnovidnost, numerologijo, sporazumevanje z angeli, branje usode z dlani in nasvete za uporabo kristalov. Njegove knjige so bile prevedene v 29 jezikov.

Časopis New Idea ga je razglasil za najuspešnejšega pisatelja iz Nove Zelandije.

Več o Richard Webster

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Lenka

Objavljeno 04.02.2020

Jaz se sicer spoznavam s feng šujem preko

Jaz se sicer spoznavam s feng šujem preko angleških knjig, ampak je Cangura izdala knjigo v slovenščini, ki lepo opisuje sam pomen feng šuja v našem okolju. Stvari so lepo in razumljivo razložene. Všeč mi je tudi, da so dodane slikice za lažjo predstavo.

Anja

Objavljeno 31.01.2020

Odlična knjiga za vse, ki želite biti obdani s

Odlična knjiga za vse, ki želite biti obdani s harmonijo in mirnostjo. Priporočam!

101 feng šuj nasvet za vaš dom

Richard Webster

Vroča cena: 22,93 €

Prihranek: 0,97 € (4%)

Redna cena: 23,90 €

101 feng šuj nasvet za vaš dom

Oglejte si tudi