Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

8 tednov za urejen krvni sladkor

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789612722791
Dodaj v primerjavo
Cena 24,95 €

Ali je sladkorna bolezen tipa dve res neozdravljiva? Kakšno je naravno zdravljenje sladkorne bolezni? Kako shujšati in obdržati telesno težo?

Dodaj na seznam želja

Dr. Mosley v knjigi odgovarja na vsa ta vprašanja, in še vrsto drugih. Razlaga namreč kakšna je pravilna prehrana za diabetike, kakšen je v resnici normalen krvni sladkor, kakšne so njegove mejne vrednosti in zakaj, ko nam zdravniki povedo, da imamo "urejen krvni sladkor" mnogokrat to ne drži povsem. Razloži nam, zakaj diabetes tipa 2 nastane kakšni so prvi znaki sladkorne bolezni, kakšno je pravilno merjenje krvnega sladkorja, kakšna zdravila pozna uradna medicina, katera živila je primerno uživati ter na kakšen način je ozdravitev možna po naravni poti.

Naša hrana danes vsebuje veliko sladkorja in lahko prebavljivih ogljikovih hidratov, zaradi česar se ne samo redimo, ampak smo tudi izpostavljeni tveganjem za diabetes tipa 2, srčno-žilne bolezni, demenco in še čemu. Dr. Mosley izpodbija mite, kot je tisti, da je počasno izgubljanje teže boljše kot hitro in da ni več rešitve, ko zboliš za diabetesom tipa 2. Z lastnim primerom pokaže, da hitra izguba teže pri pravi dieti ne povzroči vrnitve kilogramov in da je mogoče ukrotiti to bolezen. Na podlagi številnih študij in izkušenj bolnikov dokazuje, da je mogoče s spremembo prehrane in načina življenja odpraviti diabetes tipa 2 – če se ga lotiš pravočasno in z vztrajnostjo.

Knjiga vsebuje natančen 8-tedenski prehranski načrt z recepti.

Dr. Michael Mosley, avtor dokumentarnih oddaj na BBC-ju ter knjig o zdravju in hujšanju, razkriva drugačen pristop k eni od največjih tihih epidemij današnjega časa – diabetesu tipa 2

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612722791
Leto izdaje 2018
Število strani 260
Dimenzije 15,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Miš
Avtor Michael Mosley
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:8 tednov za urejen krvni sladkor
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

8 tednov za urejen krvni sladkor

Cena 24,95 €