KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Anatomija konja - Temelj uspešnosti

Temelj uspešnosti
Koristen vodič za trening, jahanje in oskrbo konja

 

Za oko privlačna, izvirna in lahko razumljiva knjiga pojasnjuje, kako pomemben vpliv ima telesna zgradba na ravnanje s konji, jahanje in trening. Omogoča preučevanje anatomije konja na povsem drugačen, mikaven način, ki izvirno, s poslikavo na površini telesa predstavi dvanajst anatomskih sistemov in razloži vse, kar se dogaja znotraj telesa.

 

Avtorica Gillian Higgins usmeri svojo značilno tehniko slikanja notranjosti v poslikavo živih konj in s tem pokaže, kako vsi anatomski sistemi sodelujejo med seboj ter vplivajo na zmogljivost konj in na zmanjšanje tveganja za poškodbe

 

Knjiga poglobljeno razpravlja o tem, kako konjevo telo deluje, in na osnovi uporabne anatomije načrtuje trening. Preberemo jo lahko na mah ali pa se poglobimo le v posamezni del, kakor želimo. Čeprav bomo v njej naleteli tudi na predloge, kako priti do želenega cilja, knjiga ni priročnik za trening, prav tako tudi ni učbenik anatomije.

 

Njen namen je spodbuditi bralca k nadaljnjemu razmišljanju. Uči nas videti konja v drugi luči in skrbeti zanj z empatijo. Pomaga nam razumeti, zakaj moramo konja jahati premišljeno, pazljivo in z občutkom.
 

 

Končno knjiga, kjer lahko spoznate, kaj drži vašega konja pokonci ter je razumljiva in zabavna za branje. 
Neizogibna, za vsakega upoštevanja vrednega jahača!

978-961-2513-60-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/a/n/anatomija_konja.jpg 978-961-2513-60-3
24.99 EUR 2021-06-26 Zaloga: Na zalogi

Anatomija konja - Temelj uspešnosti

Anatomija konja - Temelj uspešnosti Stephanie Martin

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Temelj uspešnostiKoristen vodič za trening, jahanje in oskrbo konja   Njen namen je spodbuditi bralca k nadaljnjemu razmišljanju. Uči nas videti konja v drugi luči in skrbeti zanj z empatijo. Pomaga nam razumeti, zakaj moramo konja jahati premišljeno, pazljivo in z občutkom.  Končno knjiga, kjer lahko spoznate, kaj drži vašega konja pokonci ter je razumljiva in zabavna za branje. Neizogibna, za vsakega upoštevanja vrednega jahača!
Cena: 24,99 €

Podrobnosti artikla Anatomija konja - Temelj uspešnosti

ISBN 978-961-2513-60-3
Leto izdaje 2013
Število strani 151
Dimenzije 20,0 x 27,0
Vezava Trda vezava
Izdal Tehniška založba Slovenije
Avtor Stephanie Martin

O avtorju Anatomija konja - Temelj uspešnosti

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).