Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Anatomija vadbe za zdrav hrbet

Na zalogi
SKU
9789610154730
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

V priročniku najdete odlične vaje za preprečevanje kronične bolečine in slabe drže. S predlaganimi vadbenimi programi ne boste razgibali in okrepili samo hrbta, ampak celotno telo, marsikatero vajo pa lahko naredite tudi za premor med delom.

Dodaj na seznam želja

Bolečine

Bolečine v hrbtu in vratu so med najpogostejšimi tegobami današnjega časa. Nič čudnega, saj ogromno časa presedimo, nenehno smo v stresu, zremo v različne ekrane in telo neenakomerno obremenjujemo. Knjiga prinaša vadbeni program priznanega kiropraktika, s katerim boste izboljšali držo in preprečili kronične bolečine v hrbtu in vratu.


S predlaganimi vadbenimi programi ne boste razgibali in okrepili samo hrbta, ampak celotno telo, marsikatero vajo pa lahko naredite tudi za premor med delom. V pomoč pri vadbi vam bodo natančen opis vaj s fotografijami, anatomske ilustracije aktivnih mišičnih skupin, različice vaj z večjo ali manjšo zahtevnostjo in tudi slovarček strokovnih izrazov.

Priročnik prinaša navodila, kako lahko zaživite brez bolečin v hrbtu in vratu, zato je zelo koristno, da predlagane vaje zares izvedete tudi v praksi. 


O avtorju

Philip Striano je doktorat pridobil na Newyorškem kolidžu za kiropraktiko. Je strokovnjak za zdravljenje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, športnih poškodb, poškodb v prometnih nesrečah in korekcijo drže. V svoji ordinaciji združuje tradicionalno kiropraktično zdravljenje z uporabo sodobnih tehnologij in medicinskih dognanj.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610154730
Leto izdaje 2019
Število strani 160
Dimenzije 19,7 x 25,5
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Philip Striano
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Anatomija vadbe za zdrav hrbet
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Anatomija vadbe za zdrav hrbet

Cena 24,99 €