Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Angelski svetilniki

Na zalogi
SKU
9789612832971
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €
Dodaj na seznam želja

Angeli so misli Ljubezni, ki nam jo pošilja Stvarnik.

Moje doživljanje angelskih energij je predvsem izkustvene narave. To pomeni, da jih čutim, vem kdaj so ob meni, njihova sporočila pa dobivam kot slike, ideje in uvide.

Ljudje smo bitja Svetlobe, ki vibrirajo na različnih nivojih. In, ko svojo zavest dvignem na višjo vibracijo lahko angele, mojstre in druga bitja svetlobe vidim, slišim, občutim in od njih prejemem potrebne informacije ter uvide, ki vam na ljubeč način pomagajo razumeti situacijo v kateri se nahajate in možnosti, ki so vam na voljo za izhod iz nje.

Kanaliziranje doživljam kot prevajanje sporočil iz višjih vibracij, ki jih posredujejo angeli in duhovno vodstvo. Postanem kanal, ki jim da na voljo svoje telo, da predajo ljubeče sporočilo za tiste, ki sami še ne zaupate svojim intuitivnim sporočilom.

Z angeli se pogovarjam vsak dan. Včasih slišim njihove odgovore zelo jasno, drugič mi odgovorijo skozi situacije ali pa preprosto poskrbijo, da jih čutim in se zavedam, da so z menoj. Pravzaprav so zame nekaj tako vsakdanjega kot zrak, ki ga diham. Konec koncev jih vdihujem. V vsa svoja telesa. So del mene. Skupaj smo se prebili skozi marsikateri izziv in vedno mi pomagajo, da v vsaki situaciji najdem pravo lekcijo, me pripeljejo do pravih ljudi in mi priskrbijo marsikateri prost parkirni prostor.

Predvsem pa mi pomagajo zaupati, da je vedno in povsod za vse poskrbljeno.

Manca Razboršek 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612832971
Leto izdaje 2015
Število strani 150
Dimenzije 11,1 x 16,5
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Manca Razboršek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Angelski svetilniki
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Angelski svetilniki

Cena 22,00 €