Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

.Avtoimunska obolenja in zdravljenje z visokimi dozami vitamina D3

Na zalogi
SKU
9789610700920
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €

»Pet let odkar sem nazadnje obiskal zdravnika; 5 let odkar sem zbolel za kakršno koli virusno okužbo; 5 let odkar sem vzel kakršno koli zdravilo; 5 let odkar je multipla skleroza v trajni remisiji.« Vas zanima v čem je skrivnost?

Dodaj na seznam želja

Vitamin D3

Rešitev je zdravljenje z visokimi dozami vitamina D3. Tako imenovani Coimbra protokol vam zagotavlja do 95 % zaustavitev in ozdravitev bolezni in nevšečnosti, kot so multipla skleroza, avtizem, Crohnova bolezen, luskavica, sladkorna bolezen tipa 1 in 2, Parkinsonova bolezen, veliko vrst raka, lupus, revmatoidni artritis, težave z zanositvijo, razna vnetja in še mnoge druge.

Po vsem svetu se soočamo s pandemijo pomanjkanja vitamina D3, ki imunski sistem oslabi in deregulira. Tako kot rastline izkoriščajo sončne žarke skozi fotosintezo, naša telesa uporabljajo sončno svetlobo, da pomagajo proizvajati vitamin D3, ki ga potrebujemo za gradnjo kosti, zaustavitev vnetij, krepitev imunskega sistema in za zaščito pred rakom. Zaradi naše geografske lege in življenjskega sloga, je pomanjkanje vitamina D3 prisotno pri veliki večini prebivalstva.

V knjigi so zbrani članki, raziskave in zapisi začetnika zdravljenja z visokimi dozami vitamina D3, dr. Coimbre, in drugih raziskovalcev ter pričevanja ljudi, ki so s pomočjo Coimbra protokola uspeli zaustaviti razna obolenja.

Knjiga je namenjena celotni populaciji. Želel bi si, da vsi ljudje spoznajo kako se na enostaven način izogniti avtoimunskim obolenjem, oziroma kako svoje bolezni olajšati in jih spraviti v trajno remisijo.

Preberite in se sami prepričajte, kaj je odrešilo že okrog 50.000 bolnikov po celem svetu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610700920
Leto izdaje 2020
Število strani 181
Dimenzije 14,5 x 20,6
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Gorazd Šuštarič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:.Avtoimunska obolenja in zdravljenje z visokimi dozami vitamina D3
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

.Avtoimunska obolenja in zdravljenje z visokimi dozami vitamina D3

Cena 27,00 €