Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Bio encimski piling Susanne Melchiorsen

Susanne Melchiorsen Bio enzyme piling je encimski piling iz biodinamičnih zelišč je osnova in pomoč za lepo in sijočo kožo. Izredno učinkovito z encimi ananasa in papaje odstranjuje odmrlo kožo, na ta način pa zmanjšuje gube, svetli pigmentne madeže ter preprečuje nastanek nečistoč. Krasno deluje tudi kot zeliščna maska. Primeren je za vse tipe kože.

Dodaj na seznam želja

Piling

Zakaj naša koža sploh potrebuje piling?   

Koža se ščiti pred zunanjimi vplivi tako, da tvori več površinskih celic (odmrle kože) in na ta način zapre kožo. To pomeni, da se sebum, znoj in mikrobi ne morejo sprostiti in kožo zaščititi pred zunanjimi vplivi. Zelo pomembno za zdravje kože je, da ima koža nepoškodovano zaščitno membrano.

Zato je Bio encimski piling idealen za odstranitev odmrlih celic s površine kože, na zelo nežen in popolnoma naraven način – brez kislin, alkoholov, parfum,…

Piling je zelo pomemben tudi zato, da so izkoriščene vse prednosti ostalih produktov, ko so odvečne odmrle celice odstranjene.

Uporaba: 

Zmešajte dve čajni žlički Bio Enzyme Peelinga s primernim losijonom – v srednje gosto maso. Nanesite jo na očiščen obraz, pri tem pa izpustite področje okoli oči. Masko obdržite ves čas delovanja vlažno. Odstranite jo z vodo po 15 minutah. Uporabite jo vsaj dvakrat na teden.

Bio Enzme peeling bo odstranil odmrle celice s kože po približno 8 minutah. Ostali čas delovanja pa se v kožo absorbirajo dobra hranila.

Količina: 100 ml

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal NaravnaKozmetika
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bio encimski piling Susanne Melchiorsen
Vaša ocena
Back to Top

Bio encimski piling Susanne Melchiorsen

Cena 49,90 €