V vrečki ni artiklov.
Biologija prepričanj

Biologija

Nekdanji profesor in priznani znanstvenik dr. Bruce H. Lipton v njej predstavi svoje poskuse in poskuse drugih
vodilnih znanstvenikov, ki natančno razlagajo mehanizme, s pomočjo katerih celice prejemajo in procesirajo informacije iz okolja.

Implikacije teh raziskav radikalno spreminjajo naše razumevanje življenja, saj nas učijo, da naše biologije ne nadzoruje DNK; namesto tega na DNK vplivajo signali iz celičnega okolja, vključno z energijskimi informacijami, ki jih oddajajo naše pozitivne in negativne misli.

Ta združitev najnovejših in najboljših raziskav s področja celične biologije in kvantne fizike nam ponuja upanje in pomeni velik preboj, saj nas uči, kako lahko svoje telo spremenimo s spremembo svojih prepričanj. 

V knjigi boste med drugim odkrili: 

- dejstva o »pametnih« celicah: zakaj in kako nas lahko naučijo toliko o umu in telesu;

- znanstvene dokaze, ki vam bodo pokazali, da geni ne nadzirajo biologije;

- vznemirljiva odkritja epigenetike, novega področja biologije, ki razkriva skrivnosti, kako okolje (narava) vpliva na vedenje celic brez spreminjanja genetskega koda;

- več o celični membrani, ki predstavlja resnične možgane celičnih operacij, in zakaj je
to pomembno za vas; 

- težko predstavljiva odkritja kvantne fizike, ki imajo globoke posledice za razumevanje
in zdravljenje bolezni – kot predlagajo najnovejše raziskave, bo to znanje nekega dne
vodilo do izjemnih novih medicinskih odkritij;

- zakaj se ta knjiga imenuje Biologija prepričanj: pozitivne misli imajo namreč globok učinek na vedenje in gene, ampak samo če so v harmoniji s podzavestnimi programi;

- zakaj morajo celice in ljudje rasti in kako strah zaustavi to rast; 

- zavestno starševstvo, kar je pomembno ne glede na to, ali ste starš ali ne, saj vam bo kot »nekdanjemu« otroku razkrilo vpogled v programiranje in njegov vpliv na vaše življenje;

- kako je Liptonovo razumevanje nove biologije njega pripeljalo do ugotovitve, da je treba povezati duhovno in znanstveno sfero, kar je bil zanj radikalen premik od izobrazbe in izkušenj agnostičnega znanstvenika.  

Ali ste pripravljeni razmisliti o alternativni resničnosti v primerjavi s tisto, ki nam jo ponuja medicinski model človeškega telesa kot biokemičnega stroja? 

Ali ste pripravljeni uporabiti svoj zavestni um, da si ustvarite življenje, ki bo prekipevalo od zdravja, sreče in ljubezni, brez pomoči genskih inženirjev in brez odvisnosti od zdravil? 

Ničesar vam ni treba kupiti niti skleniti nobenega zavarovanja. Gre samo za to, da začasno opustite zastarela prepričanja, ki ste jih pridobili od znanstvenih in medijskih institucij, tako da lahko razmišljate o vznemirljivem novem zavedanju, ki ga ponuja vodilna znanost.

9789617090079 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/b/i/biologija-prepricanj_1.jpg 9789617090079
27.9 EUR 2021-07-28 Zaloga: Na zalogi

Biologija prepričanj

Biologija prepričanj Dr. Bruce H. Lipton

Znanstveni dokaz o nadvladi uma nad snovjo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Ta dopolnjena izdaja ob deseti obletnici svetovne uspešnice Biologija prepričanj glavno sporočilo prvotne izdaje dopolnjuje z najnovejšimi znanstvenimi odkritji – in v zadnjem desetletju jih je bilo veliko.
Cena: 27,90 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Biologija prepričanj

ISBN 9789617090079
Leto izdaje 2019
Število strani 340
Dimenzije 22,0 x 14,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Bruce H. Lipton

O avtorju Biologija prepričanj

Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce Lipton je strokovnjak na področju celularne biologije in med vodilnimi znanstveniki, ki preučujejo, kako lahko čustva usmerjajo genetski izraz, kar je razložil v svojih dveh delih "Biologija prepričanja" in "Spontana evolucija".

Kot izkušen celični biolog je predaval na Medicinski fakulteti Univerze Wisconsin. Kasneje pa se je ukvarjal s pionirskim raziskovanjem na Univerzi Stanford. Je avtor knjige Biologija prepričanj in dobitnik Mirovne nagrade Goi za leto 2009. Gostoval je na stotinah radijskih in televizijskih oddajah. Bil pa je tudi med glavnimi predavatelji na domačih in mednarodnih konferencah.

 

 

Več o Dr. Bruce H. Lipton

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Biologija prepričanj

Oglejte si tudi