❤ Povežite se z energijo nadangelov in pred izidom knjige izkoristite še 20 % popust! Kliknite tukaj

 

 
V vrečki ni artiklov.

Blog

10 načel bogastva

14.09.2018 12:47

Vsak tu pa tam potrebuje več bogastva, a težava je v tem, da ne prepoznamo vedno priložnosti, ki nam ga ponujajo. Življenje je bogato, jasno in enostavno. Če tega ne čutite, je to le zato, ker ste trenutno blokirali svoje zavedanje.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Veliko ljudi pozna ali je vsaj slišalo za zakon privlačnosti, ne vedo pa, kako ga vključiti v vsakodnevno življenje. Najlaže boste to storili tako, da boste spremljali svoja čustva, počutje in spoznali, da je najpomembneje počutiti se dobro. Naj vam bodo vaše misli in čustva vodilo, vaš GPS, da ste na pravi poti, usklajeni s svojim notranjim bitjem in v harmoniji z Izvorom.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Knjiga meseca septembra je Zakoni ljubezni, ki jo je napisal priznan avtor Chris Prentiss. Zakoni ljubezni so preizkušena načela za uspešno ljubezen, ki so tisoče let prinašala z dušo prežeto srečo in izpolnjujoče odnose vsem, ki so jim sledili.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi

Svoje menstruacije pogosto obravnavamo ločeno od svoje plodnosti in občutkov glede nje. To, kaj si mislimo o zanositvi, bistveno vpliva na naš odnos do naše menstruacije in telesa. Spreminja se glede na to, na kateri točki potovanja po plodnosti smo.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Obstaja Akaško polje, ki predstavlja knjižnico zapisov vseh duš in vsak Akaški zapis pripada posamezni duši. V Akaških zapisih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanje, ki lahko traja več tisočletij. Ne glede na to, kako mlada ali stara duša ste, vaši Akaški zapisi vsebujejo vse vaše misli, občutke, slaba ter dobra dejanja, ki ste jih opravili v tem in preteklih življenjih.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

4 pravila za srečo

10.09.2018 08:08

Vse kaže, da smo ljudje pozabili biti srečni in se bomo morali tega ponovno učiti. Večina namreč stanje sreče povezuje in pogojuje s stvarmi, ki nikakor niso pogoj za srečo. Mnogi se niti ne zavedajo, da so srečni, saj tega ne ozavestijo.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Vaša zmožnost za razmišljanje, načrtovanje, odločanje in delovanje določa celoten potek vašega življenja. Boljši kot postajate na posameznem področju, boljši bo vsak del vašega življenja in hitreje boste dosegli svoje cilje.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

12. oktobra prihaja v Slovenijo eden najboljših taoističnih mojstrov spolne alkimije na svetu, Mantak Chia. Taoistični strokovnjak, mojster in učitelj, ki ima za seboj več kot 50 let prakse ter poučevanja, je uvrščen med največje učitelje in mojstre na svetu in je avtor več kot 75 knjig. Mojster Chia bo predstavil izjemno dragoceno in težko dostopno znanje, odkril skrivnosti največjih mističnih modrosti in prakse spolne alkimije. Ravno o teh temah smo se z njim pogovarjali tudi v ekskluzivnem intervjuju.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji

Zeleni smoothieji za otroke

27.08.2018 09:20

Natrpana jutra marsikomu preprečujejo, da bi porabil veliko časa za pripravo zdravih zajtrkov, ki so bistvenega pomena za zdrav in energije poln začetek dneva vsakega otroka. Ravno zato so smoothiji idealni. Pripravljeni so hitro, vsebujejo številne pomembne vitamine in minerale, ki bi jih sicer moral otrok zaužiti s sadjem in zelenjavo, pa še slastnega okusa so. Najlepše pri vsem skupaj pa je, da vam jih lahko otrok pomaga pripraviti in se hkrati uči zdravega načina življenja.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Srčna čakra ni le sredinska med vsemi glavnimi, s tremi nad njo in tremi pod njo, temveč je srce tudi središče vsega, kar počnemo in čutimo v življenju. Že njen položaj kaže na njeno poslanstvo: medtem ko tri spodnje čakre predstavljajo naš zunanji svet varnosti, veselja in moči, tri čakre nad srcem predstavljajo našo sposobnost komuniciranja, naše vpoglede in našo intuicijo.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5