❤ Če k naročilu dodate vsaj eno knjigo založbe Cangura.com, je poštnina brezplačna! ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Blog

Kreativna vizualizacija je zelo enostavna tehnika, ki pa vam lahko bistveno izboljša življenje. Toda le, če postane del vašega vsakdana.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Kano sem vzljubila na prvi pogled. Njena uporaba je izraz notranje lepote, naravne moči in od nekdaj velja za simbol ženske senzualnosti. Rdeče-oranžna barva strasti spodbuja element ognja v transformaciji in okrepi moč vitalnosti.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Pogovor z Marjanom Ogorevcem

15.03.2018 08:03

Marjan Ogorevc je v svetu duhovnosti izredno cenjen in spoštovan. Njegovi nauki so pomagali duhovno zrasti ogromnemu številu ljudi in čeprav individualnih terapij zadnja leta ne izvaja več, svoje delo nadaljuje z javnimi predavanji, predavanji v šoli za bioterapevte in vodenjem duhovnih potovanj. Nekje med vsemi temi zaposlitvami pa je našel čas za izčrpen pogovor z nami. Med drugimi smo z njim spregovorili o tem, zakaj je po njegovem mnenju lahko avtomehanik bolj duhoven od guruja, zakaj je holističen pristop do človeka tako zelo pomemben in kako hitro lahko ljudje dvignejo svojo raven zavesti.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji

Zdravilni učinki CBD-ja

12.03.2018 08:41

Zadnja leta se o konoplji veliko govori in tudi slovenska stroka si postavlja vprašanje, ali obdržati prepoved ali sprostiti zdravljenje s konopljo. O tem se ne sprašujejo le bolniki, ki so si s to rastlino pozdravili že marsikatero kronično in težko bolezen.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Skrita moč, ki se sprošča iz vaše podzavesti, razkriva spoznanja in metode, ki omogočajo veliko zadovoljstvo ob uživanju vsega dobrega v življenju. Prepričana sem, da boste tudi vi, ko razkrijete to moč, znali pridobiti mnogo več vsega tistega, česar si v življenju najbolj želite.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Veganski recepti za vsakogar

07.03.2018 09:04

Prehrana in življenjski slog sta ključna dejavnika zdravja človeka. Vegani ne uživajo živil živalskega izvora, med katere sodijo meso (kopenskih in morskih živali), mleko in mlečni izdelki, jajca in med.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Ali ste si že ogledali posnetek Brene Brown o moči ranljivosti?

Govor, ki ga je Brene Brown imela na TED talku, je postal viralen in si ga je do danes ogledalo še več kot 7,5 milijonov ljudi! :)

Brene Brown v njem odkrito in zabavno spregovori o tem, da smo najbolj pogumni takrat, ko smo ranljivi.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Posnetki

Ali pravilno začenjate dan?

05.03.2018 09:03

Vsako jutro je novo rojstvo, saj se na Zemljo steka nova energija. Ljudje imamo pred seboj izbiro: ali se s to energijo povežemo ali pa se že takoj zjutraj ubijamo: ubijamo z mislimi, kaj vse nas čaka čez dan, ubijamo s cigaretami, ubijamo z živčnostjo. Tako kot zjutraj naravnamo dan, tako bo tekel. Naj teče torej mirno – začnimo ga z jutranjo rutino. 

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Prebudite ustvarjalnost

02.03.2018 13:49

Ustvarjalnost se nahaja v sedežu našega resničnega bitja: predstavlja jezik naše resnične narave, ki se odraža v vseh oblikah in formah našega življenja.  Ustvarjalnost je zelo naraven pojav, ki ga lahko nenehno opazujemo v naravi, kjer se ves čas izraža. Od pomladi do zime spreminja svoj obraz v listju, rekah, jezerih, travnikih, morju in gorah. Vsaka stvaritev je edinstvena. Nobena snežinka ni identična drugi, vsak sončni zahod je prav poseben...

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Filozofija zena

15.02.2018 15:43

Nočni avtobus z močnim hrumenjem vijuga od obmorskega mesta Pondicherija po serpentinah južnoindijskih gor. Ob zori je za mano precej ur vožnje in v glavi se mi vrti – ali pa je to le guganje avtobusa tik nad gorskimi strminami? Pot nas vodi v Bodhizendo, zgrajen na 1700 metrih nadmorske višine v najjužnejši indijski državi Tamil Nadui, v meditacijski center indijskega Zen mojstra in jezuita Ama Samyja.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5