❤ Ne spreglejte znižanih cen največjih prodajnih uspešnic letošnjega leta! Kliknite tukaj

 

 
V vrečki ni artiklov.

Blog

Šport predstavlja velik del človeških interesov in dejavnosti. Zanj se odrekamo času, namenjenemu za počitek, kot je na primer branje časopisa ali gledanje televizije. Je pomemben element ohranjanja našega zdravja, saj redna vadba prispeva k zmanjšanju stresa, boljšemu počutju in krepljenju imunskega sistema. Od zdaj naprej so športni izdelki na voljo tudi pri nas!

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Cyndi Dale je prepotovala svet, da bi ljudi učila o energijskem zdravljenju in intuiciji. To je področje, ki se ga ni priučila, temveč ga živi že vse svoje življenje. Eno njenih najlepših daril, ki jih lahko podari človeštvu, je tako knjiga, prevedena tudi v slovenščino, ki nosi naslov Prebuditev jasnovidne energije. Cyndi v njej trdi, da smo vsi jasnovidni, le da to doživljamo na različne načine. Kako jo doživlja ona sama, pa je le ena izmed informacij, ki nam jih je zaupala v zanimivem in sproščenem pogovoru.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji

7 stebrov do uspeha

12.11.2018 09:00

Spodaj si preberite seznam sedmih stebrov, ki vas vodijo in usmerjajo na poti k uspehu. Njihov avtor, Joe Vitale, je slavni milijonar, avtor več kot 30 svetovnih knjižnih uspešnic. Oklican je bil za »Budo svetovnega spleta«, saj nadvse uspešno krmari med duhovnostjo in poslovnim svetom. Njegova življenjska misija je ljudem pomagati, da uresničijo svoje sanje in tako prispevajo k svetovni blaginji.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Zdravljenje z angeli

06.11.2018 08:29

V knjigi Svetloba angelov nam avtorica Diana Cooper približa svetlobna bitja, ki nas nenehno obkrožajo, so v stalni pripravljenosti in se takoj odzovejo na naš klic, če jih le želimo spustiti v svoje življenje. Predstavi nam tudi angelsko terapijo, ki je spiritualna metoda zdravljenja, ki vključuje delo z angeli vodniki in nadangeli pri zdravljenju in uravnovešanju življenja posameznika. V knjigi spoznamo različne vrste angelov in njihovo vlogo, avtorica pa nam predstavi tudi primere svojih klientov in kako so angeli pomagali njim.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Kaj nam prinaša november?

06.11.2018 08:01

Letošnji november smo začeli z upadajočo Luno v levu, a že v drugem tednu, natančneje 7.11. bomo imeli mlado Luno v škorpijonu. Glavnina astrološkega dogajanja bo prav v obdobju Lunine rasti, med mlado in polno Luno, najpomembnejše vloge pa si bosta izmenjaje podajala Venera in Merkur.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi

Trije modeli sveta

05.11.2018 09:40

Alan Watts je eden vodilnejših svetovnih interpretov vzhodnjaške vednosti sodobnemu Zahodu. Filozof, pisatelj, predavatelj in strokovnjak za primerjalno religiologijo je avtor več kot petindvajsetih knjig in številnih esejev ter člankov, v katerih se dotika tem, kot so osebna identiteta, prava narava resničnosti in višja zavest, ter navezuje svoje doživljanje in izkustva na znanstveno dojemanje in nauke vzhodnih in zahodnih religij.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Jesenske juhe

30.10.2018 09:41

Slovenci smo znani po tem, da obožujemo jedi na žlico, še posebno, če jih lahko pripravimo hitro in enostavno. Hladni dnevi so tu, z njimi pa tudi naša želja po jedeh, ki nas nahranijo in obenem okrepčajo - presne juhe nas napolnijo z živo energijo, telesu dodajo vitamine in minerale in pripomorejo k našemu zdravju.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Pravijo, da je vsak človek izjemen. Res je. Vsak v sebi nosi nekaj unikatnega, s čimer lahko spremeni svet. Vendar pa se tega ne zaveda vsak. Včasih ljudje pre prosto ne vidijo, kdo so, česa so zmožni, novih poti v življenju, načinov ustvarjanja obilja … Mnogokrat zapadejo v sivino stresa, težkih občutkov in lekcij, v kateri ne vidijo več svoje svetlobe, ne svetlobe drugih okoli sebe. A ko se človek znajde v temi, mu Vesolje pošlje luč. Luč, ki bo ponovno ogrela njegovo srce in osvetlila tisto, na kar mora biti pozoren.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Kako se znebiti strahov?

29.10.2018 07:42

Turoben deževen dan. Idealen čas za počitek uma, telesa in duše. Vendar meni danes dež povzroča stres, saj se prebližuje rok za oddajo članka. Ko pomislim na to, me stisne v želodcu, šumi v ušesih. Preplavijo me negativne misli: Kaj naj sploh napišem, saj je že vse bilo napisano? Kaj si bodo ljudje mislili o meni? Kaj pa če jim to, kar bom napisala ne bo všeč? Kaj če bom napisala kaj neprimernega in izpadla neprofesionalno? In prileti nova misel: Kdo pa sem jaz, da jim lahko kaj novega povem? Vse je bilo že povedano! Drugi vedo in znajo več in boljše od mene. Je res sedaj pravi čas za objavo članka, naj rajši objavo članka prestavim na kasnješi datum, morda drugo leto? Poznano?

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

O fenomenu Teslove »purpurne ploščice« je bilo napisanih že mnogo člankov in zapisov. Njeno zdravilno delovanje so preizkusili mnogi uporabniki, med njimi tudi dvomljivci, v svetu pa jih je bilo prodanih že več kot sto milijonov. Upravičeno se lahko vprašamo, v čem je skrivnost tega majhnega in preprostega predmeta. Ploščica je postala pravi hit tudi med zvezdniki in se širila po svetu kot »purpurni žarek«, ki so ga nekateri nosili kot majhen pripomoček za lajšanje vsakodnevnih težav, drugi že kot pravi osebni totem.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5