❤ V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo založbe Cangura.com in poštnino plačamo mi ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Blog

Konec avgusta izide knjiga z naslovom Placebo ste vi, ki je obvezno branje za vsakogar, ki želi izkusiti optimalno zdravje uma, telesa in duha. V dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, Dispenza razblini mit, da nimamo nadzora nad svojim zdravjem. Vrača nam moč in pravico, da smemo vse življenje pričakovati čudovito zdravje in dobro počutje, ter razkriva, kako ga ustvarimo.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Včasih pride trenutek, ko se zjutraj le s težavo dvignete iz postelje in stopite v nov dan. Dostikrat je ta dan ponedeljek. Takrat potrebujete nekaj spodbude, da vam vlije novih moči, zbistri um in postreže z nekaj motivacije.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Kdo je vaš notranji vodnik?

09.07.2018 10:45

Takšne in drugačne odločitve sprejemamo vsak dan. Nekatere so spontane, spet druge zahtevajo čas in temeljit premislek. Ste se kdaj vprašali, zakaj je tako? In kaj je tisto, kar vpliva na naše odločitve? Odgovor je vaša intuicija.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Ste se kdaj vprašali, če ima vaše zdravje kakšno povezavo s prejšnjimi življenji? Je bolečina, ki jo čutite sploh vaša? Ali je posledica energije drugih ljudi? Obstaja veliko vzrokov za fizično bolečino; večina jih je na tej fizični ravni, vendar imajo mnogi izvor tudi v drugem času in dimenzijah.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Nad glavobol s samomasažo

09.07.2018 08:46

Vas je kdaj napadel grozen glavobol in vas ujel popolnoma nepripravljene? Ste razmišljali, kako bi se ga čim prej znebili? Mojster Mantak Chia v svoji knjigi Či samomasaža opisuje različne vrste masaže, s katerimi si lahko kar sami preženete bolečino hitro, enostavno in brez uporabe škodljivih zdravil.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Družinsko življenje je pomemben del življenja vsakega posameznika, saj vpliva tudi na vsa druga področja. Če škripa doma, potem je velika verjetnost, da bo to vplivalo na delo v službi, druženje s prijatelji in opravljanje čisto preprostih vsakodnevnih nalog. Zakaj bi dovolili, da pride do česa takega, če se lahko na preprost način izognemo nevšečnostim?

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi

Sloji vaše avre

02.07.2018 08:23

Avra je sestavljena iz več plasti, ki jih imenujemo telesa. Vsa telesa prehajajo eno v drugo in sestavljajo polje subtilne energije. Vsako telo prežema vsa druga, ki so pod njim - skupaj s fizičnim telesom.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Značaj je nekaj kar poseduje vsak človek in o čemer govori ogromno knjig in avtorjev. Med njih spada tudi Napoleon Hill, ki o značaju govori v knjigi Motivacijski načrt Napoleona Hila. V času svojega življenja je bil prepoznan kot najbolje prodani motivacijski avtor, njegovi koncepti, ki nam jih je predstavil, pa so aktualni še danes.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Ob prvih sončnih dneh najprej pomislimo na zaščito kože pred škodljivimi UV žarki. Pogosto pa pozabimo na svoje lase.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Vojna, ki jo bijemo zoper sebe preko zunanjih in notranjih dražljajev, izčrpava naš živčni sistem, zato je naš um dovzeten za duševne bolezni. Več obveznosti, kot si jih naložimo, ne da bi naklonili svojemu živčnemu sistemu nekaj počitka, večja je verjetnost za razvoj psiholoških bolezni. Če tako zelo polnimo skodelico svojega uma, da se iz nje začne izlivati, moramo drastično spremeniti svojo miselnost in življenjski slog od samih temeljev naprej.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5