❤ Če k naročilu dodate vsaj eno knjigo založbe Cangura.com, je poštnina brezplačna! ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Blog

Pismo Plejadejcev

17.05.2018 19:30

Plejadanci vstopajo v novo obdobje razvoja. Odprl se je nov večdimenzionalni časovni okvir, frekvenca čiste svetlobe, s čimer se je aktiviral sveti trenutek pomembnega vidika njihove zaveze človeštvu, kar Plejadanci imenujejo izpolnitev obljube izpred številnih preteklih življenj. Sedaj je nastopil trenutek, da človeštvu razkrijejo svete vidike vsega, kar smo in kaj moramo storiti, da se bomo v polnosti uresničili in začeli opravljati vlogo, ki nam je bila dana na Zemlji. 

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Arhetipi so univerzalni vzorci obnašanja, ki vam, ko jih enkrat odkrijete, pomagajo bolje razumeti sebe. Poznavanje arhetipov vam lahko spremeni življenje.


Preberite več
Objavljeno v kategoriji Odnosi

Videti je, da tudi na ravni znanosti ponovno odkrivamo nekatere stvari, ki so bile v daljni preteklosti za večino ljudi samoumevne. Nekdaj so se namreč ljudje jasno zavedali medsebojne povezanosti, nenehne interakcije z naravo in vsemi njenimi elementi, v katerih so zaznavali nekakšno obliko življenja, tudi ko je šlo za stvari, ki smo jih kasneje začeli uvrščati k t. i. mrtvi naravi.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Hiromantika, kot se imenuje veda o prerokovanju usode iz dlani, ni zgolj kup naučenega znanja – kot sem to z izkušnjami spoznala – temveč zahteva dober parapsihološki pristop k posamezniku. Parapsihološke sposobnosti, so nam (ali pa ne) dane v zibko. Dober hiromantik poleg tega potrebuje empatijo, sposobnost vživljanja v občutke drugih; sočutje, ki nam pomaga, da ne prizadenemo človeka in mu ne povemo, česar ni pripravljen sprejeti, saj bi mu morda s tem povzročili več škode kot koristi; ter splošno osebno razgledanost. In seveda ne nazadnje, dober značaj, ki je skupek resnice in modrosti.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Pogovor z Andrejo Novak

07.05.2018 22:57

Točno leto dni nazaj je izšla knjiga pisateljice Barbare Fužir: Reci življenju JA, ki je bila v 2 mesecih razprodana, kar je za Slovenijo v teh časih pravi dosežek. Knjiga govori o življenju Andreje Novak, energijske terapevtke, predvsem o tem, kako jo je življenje neizprosno vodilo v izpolnitev svojega poslanstva. Knjiga je nadvse zanimiva, saj se vsak bralec kar naenkrat znajde v lastnem procesu spoznavanja svojega življenja in samega sebe.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Intervjuji

Kaj je Djotiš?

03.05.2018 09:06

Predstavljajte si, kako bi bilo, če bi šli na potovanje brez zanesljivih podatkov o poti in cilju, brez zemljevida ali navigacije in brez informacij glede vremena. Danes je za večino nas to skoraj nepredstavljivo. Navsezadnje si s temi informacijami želimo zagotoviti, da bo potovanje čim bolj prijetno, brez nevšečnosti, ki bi nas sicer lahko doletele. Kaj pa, ko gre za naše najpomembnejše potovanje, potovanje skozi lastno življenje?

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

S spreminjanjem zavesti človeštva in posameznikov se spreminja tudi način, na katerega ljudje vstopamo v partnerstva in ustvarjamo odnose. Ljudje, ki so nam zelo blizu, še posebej naši intimni partnerji, nam odsevajo naše najgloblje vzorce. Odnosi so odlično igrišče za osebno rast, saj nam nastavljajo zrcalo, ki odseva nas same. Pot, ki vodi v izpolnjujoče duhovno razmerje, zato ni vedno lahka.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Osebna rast

Jesen je za številne začetek novega, saj nas ni malo, ki leta štejemo po preživetih poletjih in ne po koledarskem letu. To je čas novih ali ponovnih začetkov in sprememb, čas udejanjanja že načrtovanega in obljubljenega. Znova se lahko pojavijo nemir in stres, strah in občutek negotovosti. Ne takoj septembra, temveč malce kasneje, sredi oktobra pri svojem delu vsako leto zaznavam povečano povpraševanje po izbiri osebnih Bachovih esenc.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Zdravje

Lasje - prevodnik energije?

20.04.2018 10:07

Ste se kdaj vprašali, zakaj v vojski moške ostrižejo? Zakaj otroke strižemo šele, ko dopolnijo eno leto? Zakaj si ženske v cerkvah pokrivajo lase z ruto in zakaj so Indijanci svoje sovražnike skalpirali? Že v davnini je bilo namreč znano, da so lasje nekakšne »antene«, ki človeka povezujejo s kozmosom in mu dajejo psihično moč.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost

Evolucija zavesti

18.04.2018 08:58

Prerokbe južnoameriških ljudstev pravijo, da se bo ob koncu velikega, 26.000 let dolgega cikla Plejad, prvič na planetu Zemlja pojavil Človek z veliko začetnico ali Homo Luminous, ki je naslednja stopnja v evoluciji zavesti in pomeni razsvetljeni človek ali človek svetlobe. Evolucija se s homo sapiensom ni končala.

Preberite več
Objavljeno v kategoriji Duhovnost
Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5